Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ez így?

Miért van ez így?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy 100%-ig nem azért írom le az egészet, mert "dicsekedni" szeretnék, vagy hogy növeljem az egóm. Engem zavar a dolog, és nem tudom miért van.

Tehát: Sok fiúnak bejövök, van aki konkrétan hetente szerelmet vall, van aki nyíltan kimondja, hogy csak testileg kíván, van aki ezt titkolja, de azért érezteti...

Egyáltalán nem vagyok bombacsaj, melleim szinte semmik (a legkisebb melltartót is csak azért hordom, mert már ciki ha csak olyan kis top-ot vennék fel 16 évesen...), a hasamon is van egy pici felesleg, amiket ruhákkal jól el tudok takarni, tehát az nem is látszik igazán. Nem sminkelem magam ribancosan (sőt sehogyan, csak korrektor, mert néhol pirosabb az arcom a kelleténél), még csak nem is öltözködöm úgy, nem hordok magassarkút, csak egy telitalpú csizmám van, az is anyukámé volt, csak odaadta. Aztán...nem is tudom mit tudnék még mondani. Az tény, hogy kedves vagyok mindenkivel, még azzal is aki esetleg megbántott vagy ilyesmi...de a kedvesség csak nem lehet olyan nagy hatással, hogy kelljek egy éjszakára?!...

Mitől van ez? Mert nagyon zavar... egyszerűen nem tudok úgy beszélni fiúval, hogy az csak barátság lenne. :/

Egy hónap múlva leszek 16...

2013. márc. 3. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem ís értem az egészet de 16 évesen fel nőhetnél már :/ Én s 16 vagyok de jobb dologról ís kattog az agyam.
2013. márc. 3. 22:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy kiírtam a problémám... mi nem tetszik a kérdésemen? :/
2013. márc. 3. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem értem! Be jősz sok fíúnak és ? Mínden lány be jőn sok fíúnak :)
2013. márc. 3. 22:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Valahogy nekem midneki arról panaszkodik, hogy nem kell senkinek... -.- De engem zavar, hogy nem tudok szimpla fiúbarátot találni.
2013. márc. 3. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Keressél egy fiút akinek barátnője van, esetleg a saját neméhez vonzodik. Őket nehezen csábitod el.
2013. márc. 4. 00:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

rám az ellenkezője igaz...

Bár, én 20 vagyok, még csak barátom sem volt :s

Sajnos nem tudok mit mondani, nem tudom, hogy miért szeretnek ennyire a fiúk, de próbáld kiélvezni...

2013. márc. 4. 04:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. márc. 4. 06:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy bűnrondák, vagy egytől egyik mind 200 like+os jópasi
2013. márc. 4. 22:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Vegyes igazából.
2013. márc. 5. 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!