Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért olyan lányosak a mostani...

Miért olyan lányosak a mostani tizenéves fiúk?

Figyelt kérdés

Már elég az, ha végig megyek az utcán vagy csak a buszmegállóban állok és sokszor a fiatalokról nem lehet eldönteni, hogy fiúk-e vagy lányok.

A lányom fiú osztálytársai is annyira lányosan öltöködnek, már előre sajnálom őt!

2009. szept. 12. 07:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Szia! Valószínüleg a média, az internet, ami nagyban befolyásolja a mai fiatalokat, hogy így alakítják ki a "stílusukat", életüket. Véleményem szerint is borzalmas, van egy 20 éves öcsém, és mindig hálát adok a jó istennek, hogy ő nem ilyen idétlen. Még az a szerencse, hogy nem most vagyok 18-20 éves, mert biztosan nem találnék magamnak egy normális pasast.
2009. szept. 12. 09:24
 2/21 anonim ***** válasza:
63%
Jaj istenem,hát divat,nem kell ezen háborogni.Pont ilyen vihar volt,amikor a fiúknál divatba jött a hosszú haj,aztán amikor a tüskére nyírt haj,mindenkinek az tetszik ami tetszik,nem kell őket piszkálni.
2009. szept. 12. 10:17
 3/21 anonim ***** válasza:
67%

Janikovszky Éva - Kire ütött ez a gyerek

egyébként meg a nők meg férfiasan öltözködnek

nézz magadra: férfiing, nadrág, öltöny szerü kosztüm, stb

2009. szept. 12. 13:18
 4/21 anonim ***** válasza:
13%
nekem bejönnek:D:P mondja ezt egy tizenéves lány.:X
2009. szept. 13. 17:33
 5/21 A kérdező kommentje:
De mégis mi vesz rá egy tinédszer korú fiút, hogy női ruhákba bújjon?
2009. szept. 14. 21:26
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem: Média, el van kódolva, a sok szánalmas stílus követése, valahova tartozni akarás. Ezek álltaláb érzelmileg is eltorzult gyíkok, akik ráadásul nagy gyökerek is, kint a parkokban piálnak 14 évesen stb... Hosszú hajúak álltalában rockerek, régen volt divat, régen nem volt ennyi szar zene. Vannak még értelmes emberek, de nagyon ritka... Amúgy mostanában normális lányt is nehéz találni, nem csak normális pasit. Szerintem... 15f
2009. szept. 15. 05:49
 7/21 anonim ***** válasza:
91%
Ezen a kérdésen már én is sokat gondolkodtam,már csak azért is mert van egy 16 éves fiam.Ő szerencsére nem tartozik ehhez a "divathoz"neki nem tetszik.Ezek a fiatalok a metroszexuálisok illetve az ugynevezett emo-sok!Ha én most lennék fiatal akkor valószínűleg én sem találnék magamnak társat,mert én mindig a férfias férfiakat szerettem/szeretem.A férjem tűzoltó ebből is látszik!De hát a divat az divat!
2009. szept. 15. 08:33
 8/21 anonim ***** válasza:
15%

Kedves 15 éves fiú!Nem csak a rockerek voltak hosszú hajúak,a 60-as években sokkal nagyobb botrányt kavartak a hosszú hajú fiúk.:))

Az emo pedig kizárólag a divattervezők által megkreált irányzat,amibe próbáltak vmi ideológiát vinni.(Egyébként a punkot is divattervezők találták ki.)Sajnos sikerült megragadniuk azt,ami sok mai fiatalnak a lelke mélyén bújik,így sokan megtalálják benne a saját gondolataikat.

Tehát divat,divat,divat...mivel ezeket a ruhákat el kell adni,természetesen ez ömlik mindenhonnan a fiatalokra.És tegye a szívére a kezét mindenki:nem igaz,h van olyan,aki soha,semmiféle divatholmit nem vásárolt csak azért,mert látta valahol,valakin,és megtetszett neki.

2009. szept. 15. 10:34
 9/21 anonim ***** válasza:

Emberek! írtam: Kire ütött ez a gyerek!

Nincs új a nap alatt. Ami neked kamaszkorodban menő volt, a szüleidnek furcsa

ne felejtsük már el a tizes éveinket szülőként!

2009. szept. 16. 20:43
 10/21 anonim ***** válasza:

diwat..

föleg az emo.. ill poser

fekete smink fekete köröm wasalt haj.. (félhosszu)

hát igen néha már taszitó

14/L

2009. szept. 22. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!