Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sosem voltam még ilyen helyzet...

Sosem voltam még ilyen helyzetbe. Mit tegyek? 16L

Figyelt kérdés
a sztori annyi röviden,hogy találkozgatok egy fiúval egy jó ideje,és most 1,5 hete hivatalosan is járunk. de nem érzem jól magam így... nem miatta,nagyon rendes és figyelmes fiú,de nem érzek iránta szinte semmit.tipikusan az a helyzet,hogy addig kell, amíg meg nem kapom... ő még csak a második pasim,és nagyon tapasztalatlan vagyok,nemtudom mit kéne tennem. hagyni ezt az egészet,hátha változik ez,vagy beszéljek vele erről? nagyon nem szeretném megbántani. és mindennap látom,mert az évfolyamtársam...
2013. febr. 28. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az eddigi kapcsolataim (kivéve egyet), mind ilyenek voltak... Nem, én nem bírtam sokáig, nagyon nyomasztó volt, hogy nem érzek semmit, tehát nem voltak hosszú életűek, de még csak nem iy hiányoztak amikor végük lett. Nap mint nap látom egy részét azoknak a fiúknak, akikkel jártam (osztálytárs, évfolyamtárs stb.) de má nem zavar, tök jóban is vagyok velůk. :)Szerintem beszélj vele.

16L

2013. febr. 28. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Barátnőm ugyanígy kezdte..Én is helytelenítettem,hogy összejön egy sráccal,aki még csak nem is nagyon tetszik neki..

Lassan 3 éve együtt vannak,kisebb-nagyobb megszakításokkal,1 hónap után teljesen belezúgott a srácba.

Nagyon kevés pár van,akik úgy jöttek össze,hogy már azelőtt is szerelmesek voltak egymásba(persze ez a legjobb variáció). Szerintem várj még egy kicsit,és ha akkor sem érzel iránta semmit,szakítsatok.

2013. márc. 3. 09:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Fontos!Mikor járásnak a szélén vagy,gondold át:barátként,szerelmedként is tudj rá tekinteni!Az illető ne csak valaki legyen,hanem önmagáért szeresd. :) Sok sikert!
2013. márc. 26. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!