Sosem voltam még ilyen helyzetbe. Mit tegyek? 16L
Az eddigi kapcsolataim (kivéve egyet), mind ilyenek voltak... Nem, én nem bírtam sokáig, nagyon nyomasztó volt, hogy nem érzek semmit, tehát nem voltak hosszú életűek, de még csak nem iy hiányoztak amikor végük lett. Nap mint nap látom egy részét azoknak a fiúknak, akikkel jártam (osztálytárs, évfolyamtárs stb.) de má nem zavar, tök jóban is vagyok velůk. :)Szerintem beszélj vele.
16L
Barátnőm ugyanígy kezdte..Én is helytelenítettem,hogy összejön egy sráccal,aki még csak nem is nagyon tetszik neki..
Lassan 3 éve együtt vannak,kisebb-nagyobb megszakításokkal,1 hónap után teljesen belezúgott a srácba.
Nagyon kevés pár van,akik úgy jöttek össze,hogy már azelőtt is szerelmesek voltak egymásba(persze ez a legjobb variáció). Szerintem várj még egy kicsit,és ha akkor sem érzel iránta semmit,szakítsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!