A védőnőm szerint diétára fog fogni az orvos.45kg keztem és most vagyok 61kg.33 hétben járok. Sosem voltam az a hízós fajta de most emiatt tényleg kövérnek érzem magam. Más is van ilyen helyzetbe?
A toxémia miatt javasolják ilyenkor a diétát én 38 hetes vagyok eddig 20kg szedtem fel, 55-ről indultam, a dokim és a védőnőm is kivan emiatt akadva, de nem tudok mit csinálni, ha nem eszem a remegés kap el és teljesen leesik a cukrom, sajnos én a párolt zöldségtől és a gyümölcsöktől nem tudok jól lakni. Ne érezd magad kövérnek nem te és nem is én vagyok az egyetlen aki sokat hízik, ha a véreredményed és vérnyomásod jó nincs gond, a felesleges kilókat pedig majd leadjuk szülés után.
Boldog babavárást,
38 hetes kismama:)
Én 42ről kezdtem a terheséget /153cm magas vagyok/, most tartok 52-nél, és a 34 hétnél. Szerintem csak elővigyázatoságból fogtak diétára, mert szerintem nem hiztál sokat.
Nekem nem mondott semmit a dokim, mondjuk a hasamon kívül szinte semmi sincs rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!