Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés önbizalommal rendelkezö 19 éves életvidám srác vagyok. Még nem volt barátnöm, de van egy lány és nagyon megszeretném ismerni még nem beszéltem vele és soha nem voltam ilyen helyzetbe. Hogyan közeledjek a lányhoz?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 21:24
1/8 anonim válasza:
A kérdés nehéz,a választ meg csak te tudod rá. Mi csak tanácsokat tudunk adni. Először is mondjad meg honnan ismered,milyen viszonyban vagytok,láttátok-e már egymást élőben...
2/8 anonim válasza:
hát kevés az infó
pl ki szomszéd ? sulibajár vagy?hol ismerted meg? és majd válszolok...
3/8 anonim válasza:
jaj,majd én segítek az önbizalomyhiányodon.Úgyis ki vagyok már éhezve.. :S:DDDDD
Hol laksz?:D
4/8 anonim válasza:
Keresd a társaságát, de ez mondjuk csak akk lehetséges, ha napi kapcsolatban vagytok pl. Vagy közeledj felé kedvesen, beszélj vele valami aktuális sulis témáról vagy valami akármi másról is. aztán majd kialakul vmi, és ha te is tetszel neki, akk azt ki fogja mutatni a lány, csak észre kell venni:)
Sok sikert:)
5/8 A kérdező kommentje:
hétvégenként egy kocsmába szoktunk járni,de még nem mertem megszólitani nem tudok mit mondani
2010. márc. 28. 21:59
6/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2010. márc. 28. 22:05
7/8 anonim válasza:
Hogy-hogy nem tudsz mit mondani neki? Nem azt írtad, hogy megszeretnéd ismerni?
8/8 anonim válasza:
nem kell félni ugyanúgy beszélgess vele, mintha csak az egyik haveroddal beszélgetnél. attól is függ hogy honnan ismered, mennyi a közös ismerősötök és hogy az érdeklődési körötök is ugyan az e. Kérdezgetheted hogy mi érdekli, mert mint tudjuk a legtöbb ember szeret önmagáról beszélni és szeretik hogyha érdeklődnek irántuk. azt pedig ne lássa rajtad hogy kevés az önbizalmad. olyan ruhát vegyél fel amibe jól érzed magad de azért ne erőlködj és add önmagad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!