Hogyan tudnék nagyobb önbizalommal rendelkezni? 20éves szép, tanult, egésszéges lány vagyok, és társosába allig merek menni boltba stb. mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 15:22
1/4 anonim válasza:
egeszseges, tarsasagba, alig
Szerintem kezdjel el jarni sportolni, ott baratokra tehetsz szert, es megfog noni az onbizalmad is, hiszen a sporttol boldogabb leszel, majd meglatod!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. jan. 24. 16:33
3/4 anonim válasza:
vagy osztálytársakkal menj el... tudom h köönyű mondani de ha egyszer megprobálod lehet h rájösz h minden okés és ez tök jó...
4/4 anonim válasza:
Szerinted mi lehet az oka ennek? Csupán az önbizalomhiány nem hiszem, hogy okozná. Esetleg történt valami ami kiváltotta ezt? Megszégyenítettek társaságban?
Lehet az is hogy "szociális fóbiád" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!