Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Huhh ilyen helyzetbe még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huhh ilyen helyzetbe még nem voltam?

Figyelt kérdés
felvettem egy láyt msn-re, facebookon a igazolványképe ilyen gyönyörű de tényleg olyan jó, de aztán néztem öbbi képt ahol barátnőivel van meg ilyen régiek és ott eléggé ronda, most tehát mit csináljak? még nem voltam ilyen helyzetbe
2011. jan. 9. 01:27
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Letiltod és mint ha misem történt volna... Gondolom, ha netről ítélkeztél akkor nem ismered őt élőben... Szóval ez még csak gondnak is avétos.
2011. jan. 9. 01:29
 2/6 A kérdező kommentje:
hátigen gondoltam erre, de a másik képen olyan jó. Ez a netes társkeresésben a roszz:SS
2011. jan. 9. 01:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Mégis mi tudnál csinálni? Fizesd a plasztikai műtétjét.
2011. jan. 9. 01:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Jó csaj kell, vagy p*na?

Ha előbbi töröld le a p*csába, ha utóbbi akkor jópofizz!

2011. jan. 9. 02:12
 5/6 A kérdező kommentje:
egyértelműen előbbi
2011. jan. 9. 02:26
 6/6 anonim ***** válasza:

"...de a másik képen olyan jó."

Na ezen jót nevettem :D

Neked nem a csaj tetszik, hanem egy fotó. Töltsd le a képet és nézegesd! ;)

Amúgy a legtöbb emberről lehet csinálni frankó és óborzalom képet egyaránt.

2011. jan. 9. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!