Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek 16 éves lányotoka...

Elengednétek 16 éves lányotokat négy másik barátnőjével Balaton Soundra?

Figyelt kérdés

2013. febr. 22. 16:56
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

"Én már igazábol meg sem lepödöm.Amugy egyre több szülö teszi fel a kérdést,h "szerintetek elengedjem a 12-13éves lányomat hajógyárira vagy Soundra,de nem csinálnak semmi rosszat mert ott van a bnöjük is,meg meg is igérték h jók lesznek" "

99%-át a gyerek teszi fel. Végig olvastam a kommenteket sok helyen láttom az igazszágot a kommentelőknél.

Kérdező: Úgy gondolom, hogy lehet, hogy nagynak érzed magad meg bulizni akarsz nem neked való. Lehet, hogy élni akarsz de azért tenni is kell. Ha szüleid nem engednek el azon nem csodálkozz.

Engem 18 évesen engedtek el Metál ligetre először. Végig gondolva még jó, hogy nem fiatalabban engedtek el a sok részeg közé. És egy nevesebb fesztiválon még több a részeg. Nem hinném, hogy olyan helyre egy 16 éves GYEREKnek elkéne mennie.

18l

2013. ápr. 21. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!