Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek 16 éves lányotoka...

Elengednétek 16 éves lányotokat négy másik barátnőjével Balaton Soundra?

Figyelt kérdés

2013. febr. 22. 16:56
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
41%
*Én 15éves vagyok és idén lesz második éve,hogy elmegyek.Igen,14évesen is ott voltam.Hozzátenném,hogy Zamárdiban van a nyaralónk és a szüleim ott voltak végig,elvittek és pl.amikor elmosta az eső a szombati napot akkor haza is hoztak.Pluszba velem volt a 16éves nővérem és egy 20éves fiú és 22éves lány,akik a családom nagyon régi és közeli barátai.Ezen kívül még sokan voltunk.Idén viszont nem jön a nővérem,de ennek ellenére elengedtek 3barátnőmmel és az egyetemista barátommal.A barátomnak is lesz ott persze sok haverja,tehát reatíve nagy társaságban leszünk.És mielőtt ítélkeznének,hogy buta 14-15 éves,jól tanulok és Budapest egyik legjobb gimnáziumába vettek fel.Nagyon szeretek táncolni és bulizni,de szerintem ez nem minden esetben járhat avval,hogy minden hétvégén ott vagyok és megdugnak.Mert ennél több eszem van.Szóval egy szó mint száz,szerintem ha nagy társasággal van a gyerek,akik figyelnek egymásra,akkor nem olyan veszélyes ez a Sound!
2013. márc. 11. 20:22
 32/41 senior24 ***** válasza:
32%

Jaj te kis 15 éves.Azt hiszed felnöttél.Miért van minden kis tininek a vérében az a Sound?Valami nött a mellkasotokon és akkor dugni kell?És Uram bocsá,de tudod hány embertöl hallottam ezt a jok leszünk és nem lesz semmi baj szöveget?És különben is,ennyi idösen egy dolog jár a fejedben,farok farok farok.Nekem te ne pofázzál h jo kis lány vagy,és ami az okosságot illeti,nem éppen a tanulmányaidra értettük azt h buta,de már ez is jelzi h mennyire ostoba kis tini vagy,mint az összes többi.Attol h jo iskolában vagy attol még lehetsz f'szvadász mint ennyi idösen az összes többi,és attol h még ne történt semmi attol még történhet,és még annyit,hogyha neked lesz gyereked,ami szerintem mostanában lesz ha csak a buli jár a fejedben,akkor lehet h te is másképp fogsz gondolkodni,ha meg nem,akkor meg nem adnék neked gyereket,mert sajnálnám szegényt h anyucija erre a viselkedésre neveli,h ilyen példát mutat neki.Nincs ellenemre a bulizás hidd el mert én is sokat jártam és járok is,és tapasztaltam ezt azt,tudom h ti kis tinik hogy müködtök és viselkedtek,egy kis alkohol fény zene egy két simi és már mehet is a "party"utána meg mentek sirva anyucihoz h terhesek vagytok.Ugyhogy te csak ne mutasd be nekem a mai tiniket,és azt hiszed h ha hozzák viszik a p'csádat akkor biztonságban vagy?Mindenhez jogotokat érzitek de ha jön a felelösség akkor meg semmiröl nem tehettek.Tudod hányan döglöttek meg csoportosan mert nem tudták buli után h hol a határ?Mert azt hiszitek h tiétek az egész világ és azon kivül h dugjatok és bulizzatok nagyon gondotok nincsen.Tudod rengeteg dolgot láttam és tapasztaltam és eleinte hidd el én is utáltam azokat akik ellenezték a dolgot,de látszik h ennyire pólyában élnek a mai gondtalan fiatalok,mert fogalmatok sincsen h milyen kemény tud lenni a világ,utána meg futás anyucihoz.Ennyire vagytok önállóak ennyire vagytok életképesek.Az élet nem arrol szol h nyáron lemegyünk bulizni a Balatonra és ahány alkalom annyi pasi.És nekem ne mondd h te nem vagy olyan lány mert a könyökömön jön ki annyi ilyen fiataltól lehet hallani ezt a klasszkius szöveget de a tetteitek teljesen elárulnak és már bizonyitják is az igazamat anélkül h ti észrevennétek magatokat.

És ha anyuciék nem engednek el akkor meg kiirkáljátok face-re h anyuci k'rva apuci meg köcsög.Annyira gyerekek vagytok még!!Egyéb más téma titeket nem is érdekel.

Annyira GYEREKEK vagytok még!!!!Istenem!!!!!És mindig ujra meg ujra,ahány ember születik és eléri azt a büvös 15 16 életkort esetleg még 14,elkezdenek r'bancoskodni és azt hiszik h sosem történhet velük semmi baj,ahelyett h inkább tanulnának a másik embertársaitol akik már idösebben el tudják mondani h miért is nem érte meg vagy h miért is nem jo.

De minden ember ugy van vele h ö vele soha nem történhet semmi baj.

Figyelj a buli ezekre jo és nekem ne mond h zenét hallgatni mert nem tudom h ez milyen nöi trükkös szöveg de nagyon jol tudom h hogyan müködtök:1.dugás,megcsalás,veszekedés,piálás,agresszió,késelés,garázdálkodás,drogozás stb.És csodálkoztok h a rendörségen találjátok magatokat?

Bezzeg akkor nem olyan nagy a p'fátok!!Elöbb nöjjél fel és majd beszélgetünk.

Még annyit h örülj h anyuci apuci kinyalja a p'csádat és elintézi h ne legyen gondod semmire csak arra h bulizzál és dugjál,mert ha ök nem adnák a segged alá a dolgokat,akkor lehet h találkoznál igazi PROBLÉMÁKKAL és akkor mutasd meg h mennyire vagy felnött,és anyuciék segitsége nélkül.Nem azzal vagy felnött ha a szerkód alig takarja el a segged és mindig csak a buli meg a buli.

Tudod igazábol lesz'rom h hogy ilyen életet élsz,csak gondolkozz el azon hogyha neked lesz gyerked akkor lehet h másképp fogsz gondolkodni és akkor ne adjál ilyen ostoba buta tanácsokat senkinek és ne akard megmagyarázni h ez igy van jol,ésa ráadásul te ott élsz a környéken,szoval ennyit a "felnött" gondolkodásodrol,mert bele sem gondolsz h lehet van olyan is aki 100 km-rel arréb lakik a bulihelytöl.

De ez már már megint az OSTOBA BEKÉPZELT FELNÖTTNEK LÁTSZANI AKARÓ TAPASZTALATLAN OSTOBA TINIK GONDOLKODÁSA,AKIK MÉG NEM NÖTTEK FEL!!!

2013. márc. 13. 11:47
 33/41 anonim válasza:

Minket anyum csak a bátyámmal (19),két haverjával (18-19) meg egy ismerősének a fiával (22) engedett el ilyenre...de nem volt rossz,így is jó volt! :)

16/L

2013. márc. 13. 12:08
 34/41 anonim ***** válasza:
47%
senior csak azt felejted el hogy ebben a korban igenis élni szeretnénk és bulizni. de már előző oldalon megjegyeztem neked hogy attól neked nem jött be az élet meg te nem buliztál ennyi idősen az nem a mi hibánk. aki meg nem bulizik azt meg kiközösitik és tudod milyen szar érzés amikor osztályból mindenki meséli az élményeit és pl te nem tudod mert nem mész bulizni. meg nekünk nem az a dolgunk hogy dolgozunk arra ráérünk még csak annyi hogy bejárjunk suliba és bulizunk. na de mind1 ahogy írtad is ez a mi életünk és nem a tied. te csak dolgozzál szépen.
2013. márc. 13. 13:41
 35/41 anonim ***** válasza:
49%
élni szeretnétek? nagyon gáz vagy már ne is haragudj szerinted az az élet hogy 15-6 éves taknyosként isztok,dugtok,cigiztek drogoztok fesztiválokon bulikon?? Akkor neked elég silány életed van kis haver,és elég gáz szüleid
2013. márc. 13. 13:43
 36/41 anonim válasza:
89%
Uristen senior,mar ne is haragudj de normalis vagy?? Leirtam a tapasztalatomat,hogy engem miert engednek el,mert nem cigizek foleg nem drogozok(!!) es azhogy megittam a soundon egy almas sort az se szamit pialasnak ugy erzem.Es ha a kerdezo ezektol felti a lanyat hogy bedrogozik stb.akkor meg elmondom,hogy ahoz nem kell elmennie soundra! Es en igenis olyan tarsasagba voltam/vagyok,ahol nincs olyan,hogy leisszuk magunkat a sargafoldig,hiszen ugy lehetetlen 4napon keresztul bulizni!Azt meg kikerem magamnak hogy a "farkakon" jar az eszem..Szuz vagyok akar hiszed akar nem es imadok bulizni,de ennek ellenere hetkoznapokon otrhon tanulok es edzesre jarok.Igen a mai vilag tenyleg ilyen sajnos,hogy fiatalon cigiznek,fuveznek es dugnak.De ez mindenki hibaja.De vannak akik meg okosan is tudnak szorakozni es megis fiatalok!Ne altalanositsunk senkit a kora miatt!
2013. márc. 13. 16:27
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
do not feed the troll
2013. márc. 15. 10:50
 38/41 senior24 ***** válasza:
0%
:D
2013. márc. 15. 12:04
 39/41 anonim válasza:
88%
Kedves kérdező! Én biztosan nem engedném el. Mi évek óta lejárunk, és elhiheted nekem, hogy ott egy 16 éves lánynak semmi keresnivalója. Oda azért jár az ember, mert mindenki igyekszik kiengedni a fáradt gőzt, a többi velejáróját meg már előttem kitárgyalták :) Később biztosan jól fog szórakozni a lányod is, de ne egy ilyen rendezvényen kezdjen élni. Nulla felnőtt kontroll mellett biztos lehetsz benne, hogy lesz ott alkohol, pasik, stb... Nem hinném, hogy ezt akarod. Ha már kidumál belőled egy 33ezres bérletet, és még kifizeted a szállását+egyebeket is, akkor legalább menjen velük egy nagykorú.
2013. ápr. 13. 17:05
 40/41 senior24 ***** válasza:
66%

Utolsó,teljesen igazad van neked is,és azoknak is,akik nem javasolták.

Én már igazábol meg sem lepödöm.Amugy egyre több szülö teszi fel a kérdést,h "szerintetek elengedjem a 12-13éves lányomat hajógyárira vagy Soundra,de nem csinálnak semmi rosszat mert ott van a bnöjük is,meg meg is igérték h jók lesznek"

:D :D :D Komolyan mondom!!Szerintem ezek a mai modern anyucik egyszerüen agyilag nem százasak és pszichologiailag meg nem alkalmasak.

Namindegy,szerintük én vagyok begyöpösödött mert nem engedném el a lányomat egy drogos,piálós,kefélős party-ra ,ahonnan 13-14 évesen terhesen térne haza a KISLÁNYOM,nem beszélve arról h megeröszakolják,kihasználják,és szimeringesre kefélik,ugy h alig tud majd a két lábán hazajönni.Nem baj,ez a DIVAT!Tudod,ciki ha 13 évesen szüz vagy.Mert nem lesz jo sztorid az osztálytársaidnak vagy a bnőidnek,mert akkor kiközösítenek,de abba nem gondolnak bele h egy igazi bnő ez miatt nem közösít ki!Na mind1,lehetne mesélni erről a beteg társadalomról,nem érdemes,akik normálisak azok normálisak,és csak azokkal érdemes foglalkozni.

2013. ápr. 18. 07:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!