Elengednétek 16 éves lányotokat négy másik barátnőjével Balaton Soundra?
Jaj te kis 15 éves.Azt hiszed felnöttél.Miért van minden kis tininek a vérében az a Sound?Valami nött a mellkasotokon és akkor dugni kell?És Uram bocsá,de tudod hány embertöl hallottam ezt a jok leszünk és nem lesz semmi baj szöveget?És különben is,ennyi idösen egy dolog jár a fejedben,farok farok farok.Nekem te ne pofázzál h jo kis lány vagy,és ami az okosságot illeti,nem éppen a tanulmányaidra értettük azt h buta,de már ez is jelzi h mennyire ostoba kis tini vagy,mint az összes többi.Attol h jo iskolában vagy attol még lehetsz f'szvadász mint ennyi idösen az összes többi,és attol h még ne történt semmi attol még történhet,és még annyit,hogyha neked lesz gyereked,ami szerintem mostanában lesz ha csak a buli jár a fejedben,akkor lehet h te is másképp fogsz gondolkodni,ha meg nem,akkor meg nem adnék neked gyereket,mert sajnálnám szegényt h anyucija erre a viselkedésre neveli,h ilyen példát mutat neki.Nincs ellenemre a bulizás hidd el mert én is sokat jártam és járok is,és tapasztaltam ezt azt,tudom h ti kis tinik hogy müködtök és viselkedtek,egy kis alkohol fény zene egy két simi és már mehet is a "party"utána meg mentek sirva anyucihoz h terhesek vagytok.Ugyhogy te csak ne mutasd be nekem a mai tiniket,és azt hiszed h ha hozzák viszik a p'csádat akkor biztonságban vagy?Mindenhez jogotokat érzitek de ha jön a felelösség akkor meg semmiröl nem tehettek.Tudod hányan döglöttek meg csoportosan mert nem tudták buli után h hol a határ?Mert azt hiszitek h tiétek az egész világ és azon kivül h dugjatok és bulizzatok nagyon gondotok nincsen.Tudod rengeteg dolgot láttam és tapasztaltam és eleinte hidd el én is utáltam azokat akik ellenezték a dolgot,de látszik h ennyire pólyában élnek a mai gondtalan fiatalok,mert fogalmatok sincsen h milyen kemény tud lenni a világ,utána meg futás anyucihoz.Ennyire vagytok önállóak ennyire vagytok életképesek.Az élet nem arrol szol h nyáron lemegyünk bulizni a Balatonra és ahány alkalom annyi pasi.És nekem ne mondd h te nem vagy olyan lány mert a könyökömön jön ki annyi ilyen fiataltól lehet hallani ezt a klasszkius szöveget de a tetteitek teljesen elárulnak és már bizonyitják is az igazamat anélkül h ti észrevennétek magatokat.
És ha anyuciék nem engednek el akkor meg kiirkáljátok face-re h anyuci k'rva apuci meg köcsög.Annyira gyerekek vagytok még!!Egyéb más téma titeket nem is érdekel.
Annyira GYEREKEK vagytok még!!!!Istenem!!!!!És mindig ujra meg ujra,ahány ember születik és eléri azt a büvös 15 16 életkort esetleg még 14,elkezdenek r'bancoskodni és azt hiszik h sosem történhet velük semmi baj,ahelyett h inkább tanulnának a másik embertársaitol akik már idösebben el tudják mondani h miért is nem érte meg vagy h miért is nem jo.
De minden ember ugy van vele h ö vele soha nem történhet semmi baj.
Figyelj a buli ezekre jo és nekem ne mond h zenét hallgatni mert nem tudom h ez milyen nöi trükkös szöveg de nagyon jol tudom h hogyan müködtök:1.dugás,megcsalás,veszekedés,piálás,agresszió,késelés,garázdálkodás,drogozás stb.És csodálkoztok h a rendörségen találjátok magatokat?
Bezzeg akkor nem olyan nagy a p'fátok!!Elöbb nöjjél fel és majd beszélgetünk.
Még annyit h örülj h anyuci apuci kinyalja a p'csádat és elintézi h ne legyen gondod semmire csak arra h bulizzál és dugjál,mert ha ök nem adnák a segged alá a dolgokat,akkor lehet h találkoznál igazi PROBLÉMÁKKAL és akkor mutasd meg h mennyire vagy felnött,és anyuciék segitsége nélkül.Nem azzal vagy felnött ha a szerkód alig takarja el a segged és mindig csak a buli meg a buli.
Tudod igazábol lesz'rom h hogy ilyen életet élsz,csak gondolkozz el azon hogyha neked lesz gyerked akkor lehet h másképp fogsz gondolkodni és akkor ne adjál ilyen ostoba buta tanácsokat senkinek és ne akard megmagyarázni h ez igy van jol,ésa ráadásul te ott élsz a környéken,szoval ennyit a "felnött" gondolkodásodrol,mert bele sem gondolsz h lehet van olyan is aki 100 km-rel arréb lakik a bulihelytöl.
De ez már már megint az OSTOBA BEKÉPZELT FELNÖTTNEK LÁTSZANI AKARÓ TAPASZTALATLAN OSTOBA TINIK GONDOLKODÁSA,AKIK MÉG NEM NÖTTEK FEL!!!
Minket anyum csak a bátyámmal (19),két haverjával (18-19) meg egy ismerősének a fiával (22) engedett el ilyenre...de nem volt rossz,így is jó volt! :)
16/L
Utolsó,teljesen igazad van neked is,és azoknak is,akik nem javasolták.
Én már igazábol meg sem lepödöm.Amugy egyre több szülö teszi fel a kérdést,h "szerintetek elengedjem a 12-13éves lányomat hajógyárira vagy Soundra,de nem csinálnak semmi rosszat mert ott van a bnöjük is,meg meg is igérték h jók lesznek"
:D :D :D Komolyan mondom!!Szerintem ezek a mai modern anyucik egyszerüen agyilag nem százasak és pszichologiailag meg nem alkalmasak.
Namindegy,szerintük én vagyok begyöpösödött mert nem engedném el a lányomat egy drogos,piálós,kefélős party-ra ,ahonnan 13-14 évesen terhesen térne haza a KISLÁNYOM,nem beszélve arról h megeröszakolják,kihasználják,és szimeringesre kefélik,ugy h alig tud majd a két lábán hazajönni.Nem baj,ez a DIVAT!Tudod,ciki ha 13 évesen szüz vagy.Mert nem lesz jo sztorid az osztálytársaidnak vagy a bnőidnek,mert akkor kiközösítenek,de abba nem gondolnak bele h egy igazi bnő ez miatt nem közösít ki!Na mind1,lehetne mesélni erről a beteg társadalomról,nem érdemes,akik normálisak azok normálisak,és csak azokkal érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!