Elengednétek 16 éves lányotokat négy másik barátnőjével Balaton Soundra?
"csak az a baj hogy ha valaki tudja/látja hogy a 16 éves barátai/barátnői elmennek ő meg nem mehet, az szörnyű érzés!!"
Jah, és milyen király, amikor nem téged húznak elő a bokorból vagy kukából, nem voltál ott!
Fel kéne fogni, hogy a világ nem csak buli, sőt, leginkább nem az! Veszélyes, manapság pláne. Nem 16 éves naív kis particsajoknak való, akik azt hiszik, hogy a tüci-tüci zene, kicsi ruhák, csodás pasik várnak odakint és a csúnya anyuci-apuci páros ettől tilt. Fel kéne fogni, hogy napi szinten tűnnek el emberek, válnak testi-lelki sérültté, sebesülnek meg vagy halnak meg, és ha egy mód van rá, akkor biztonságosan kell bulizni is. Nem felnőtt segítség nélkül idióta barátnők csapatában, hanem ésszel és felelősséggel.
És nem , nem azért írom, mert én nem jártam sehol, nem nem is azért, mert irigylem a mai tinédzsereket. Hanem mert voltam tini, voltam felelőtlen és szívtam! És ha egy mód lenne rá, visszacsinálnám, de nem lehet! Ezért azt mondom, más kárán tanuljon, akinek van esze, és előbb gondolkodjon, azután cselekedjen!
Nagyon,nagyon szeretnék elmenni egy fesztiválja,nyáron talán sikerül is elmennem - a felnőtt bátyámmal.3 barátnőmmel el sem mernék menni.Néha már az is parás,amikor egyedül jövök haza a discoból,nemhogy a Balaton Soundra menjünk négyen.Én tuti nem engedem majd el a gyerekem ennyi idősen egy meglehetősen nagy fesztiválra.Majd talán jövőre,ha mennek velük srácok is(pl. a barátja)
16/L
Azért többtényezős a dolog. Engem 15 körüli fiúként alig engedtek el valahova és kb mindenből kimaradtam.
Kétszer voltam metálkoncerten (egyiknek a felénél ki kellett mennem, mert jöttek értem, pedig életem egyik legjobbja volt és nulla veszély volt), a másik pedig egy viszonylag rendszeres progresszív rock-koncert-sorozat volt, amin az átlagéletkor 40 volt, a létszám 50-100 és ülőkoncert volt :-D Fent volt a francban Budán, mindig lecsesztek, ha nem indultam el korán haza, pedig ez sokszor azt jelentette, hogy épp csak elkezdődött a koncert, és már indulhattam is...
Ugyanakkor tisztában vagyok azzal is, hogy ezek a bulik nem egyszerűek. Én is voltam Szigeten (Illés-koncerten ;-)), láttam, hogy mi van ott. Úgy általában nem történik nagy baj, de elég az a kicsi százalék, hogy ne flangáljanak 16 éves lányok ott. Lásd a WestBalkán esetét.
Szóval én részemről azt mondanám, hogy próbáld meg leszervezni, hogy lemehessen, de csak úgy, ha velük van egy náluk legalább 5-10 évvel idősebb hímnemű egyed, valamelyikük bátyja, nagybátyja.
Én 25 vagyok, bármikor rám lehetne bízni négy 16éves fruskát, lenne már annyi tekintélyem előttük, hogy ha azt mondom, hogy most felállnak egy asztaltól, akkor felállnak. És láttam már néhány elrettentő esetet, úgyhogy tudok olyat mesélni, hogy ők is egyetértsenek velem :-D
Csak így, csak így. Kell, hogy azt érezze a lányod, hogy megteszed, ami tőled telik, hogy bulizhasson, mert akárki akármit mond, 16évesen meg kell ilyeneket élni! De "testőr" nélkül egész biztosan felelőtlenség kitenni az éjszakába négy partiruhás lánykát.
senior te egy jó nagy paraszt gyökér vagy amúgy. nem kell irigynek lenni arra hogy mi fiatalok vagyunk és szeretünk bulizni és nem olyan begyepesedett lúzer ember vagyunk mint te. téged biztos sehova nem hívnak bulizni és azért vagy ekkora tahó.
Sya!Igazából kár reagálnom a mondatodra,mert nem szabadna ilyen tudatlan,felelőtlen kis cs'tri szintre lesüllyednem,de
1.Nem vagyok öreg,söt...ennyi idős koromban,én már sokkal komolyabb voltam,és kövezzenek meg,nem érdekel,de ha körbenézek a világban,sajnos kevés ember van aki ennyi idősen felelősségteljes.TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!
2.Elég sokat járok bulizni,és nem egyedül,eléggé a középpontban vagyok a társaságaimban,és hozzáteszem,NORMÁLIS társaságban,ahol nem olyan kis k'rvák vannak,akik azt hiszik h apuci meg anyuci egy szemétláda,mert nem engedik el r'bancoskodni a legundoritóbb helyekre,ahol 100% hogy felcsinálják!
3.Olvasd el a többiek kommentjét,akkor ök is parasztok?
Azt hiszitek,h elég komolyak és érettek vagytok az ÉLETHEZ!Sok mindent láttam már éltemben eddig mert elég sokat járok és jártam is bulizni,és azért vagyok paraszt,mert kimondom a szánalmas valóságot,meg azt amire mindnyájan gondolunk?
Az élet nem arrol szol h face,okostelefon,buli,kefélés,meg lehuzni anyuciékat és élősködni rajtuk,meg hülyének nézni mindenkit stb.
Különben is akkor p'fázzál ha neked lesz gyereked,elengeded ilyen bulikba,aztán eltünik,vagy sirva és összeverve,megerőszakolva jön haza,mert manapság a kis diszkós,agyon szolizott hegesztőszemüveges elkényeztettt,kis flashhaju Justin Bieberek,nem birnak az energiájukkal.Most p'fázol,mert még nem történt semmi.De az emberekre jellemző tulajdonság,hogy az első bajnak mindig meg kell történnie h kapcsoljon.
Ki kell pihenni a sulit?NA ne nevettes!!!Mi lenne ha dolgoznál,mondjuk 12 órákat naponta és hajnali 4 kor kelnél?Ha bár te nem dolgozol,inkább eltartatod magad,és kihasználod apuciékat,meg villantod a hosszu szempilláidat könyörögni,h rakja alád Deák Ferenc bácsit.
Annyira gyerekek vagytok még.Amikor ennyi diő voltam engem is bántott egy kicsit h megmondják a nagy igazságot,de én is megtapasztaltam a dolgokat és elmondom most már h igazuk volt és nem rosszat akartak.
Persze most kihagyhatatlan a feeling,h szex,buli,pia,aztán másnap elmegyünk abba a marhára megerőltető iskolába,és nagyképüen elmeséljük a bnöknek h mekkorát keféltünk egy buliban ahol mocsár részegek voltunk.Tudod te hányan mondtákmár azt h "de ott lesznek a bnök,meg nem iszunk,csak zenét hallgatunk,vigyázunk magunkra,nem csinálunk rosszat"' stb.Anyuci hülyének nézése az megy,a háta mögött meg kibeszéljük h mekkora egy naiv,de a kaját azt elvárod hogy rakja a p'fádba,elvártok mindent,de tenni ne kelljen érte semmit.nehogy valamiért ismeg kelljen dolgozni,pedig az élet erről szol.Apuciék sem élnek örökké h kinyalja a p'csádat.
A rendörségen meg sirtok és örjöngtök buli után h "nem igy akartam,nem akartam",miért mert(példa a sok közül)buli után az egyik szedett vedett kis tróger meg akarta mutatni mata részegen h ö mekkor a császár a barátnöi elött,mert 40-es táblánál ö tud menni 130-al.
Tudod hány ilyen szerepel a hiradoban?És mindegyikötök elcsodálkozik,"hüha,ez igen,de velem ugysem fog megtörténni".
Tudom h ciki szerintetek,elkényeztetett kis sz'ros felelötlen agyatokkal,hogy szüzek vagytok,mert akkor kicsúfolnak az iskolában a hasonló fajtátok,ami szerintem elég szánalmas,de arról inkább had ne meséljek h milyen szánalmas dolgokat tudtok még.
Majd felnöttök!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!