Elengednétek 16 éves lányotokat négy másik barátnőjével Balaton Soundra?
Elengednétek 16 éves lányotokat négy másik barátnőjével Balaton Soundra?
É
Édes Istenem!!!
Tudod h miröl szolna a buli-?Dugás dugás dugás,faszik faszik faszik.El ne hidd h csak jo érezni magukat meg zenét hallgatni mennek el.Mindig ezt mondják utána meg mennek oda h "bakker mekkorát keféltem"
Bakker milyen világot élünk?Már nem tudom megszámolni h hány anya tesz fel hasonlo kérdéseket.Épp eszü anya nem engedi a kislányát ilyen helyekre és nem olvastam el az összes kommentet de ugy látom helyén van az esze a legtöbb embernek.De az ilyen anyáktol menekülhetnékem van!!
Tudod hány ilyen eset van és késöbb benyögi a kislány h terhes,ha unokákat akarsz engedd csak.Jo és megbizhato bnők?Tipikus klasszikus eset és szöveg.A végén meg megy oda h hozzád h fogalma sincs h ki a gyerek apja vagy h megerőszakoltra egy tombolo részeg diszno stb.
AKKOR SEM!!!!!!Miért nem a nyolckerbe engeded vagy az oktogonra?Mert ennyi erövel oda is küldheted.
Tudod h miért mennek oda a tinik?És tudod h miért mennek oda a férfiak?3 dologért:p'nci p'nci p'nci!!!
Mindig ez a büvös 15 és 16.ik életév.Miért nem 13 évesen küldöd el,bár hidd el vannak olyan tudatlan ám mégis a tökéletesség illuzioját keltő és játszo modern i'ióta szülö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!