Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek 16 éves lányotoka...

Elengednétek 16 éves lányotokat négy másik barátnőjével Balaton Soundra?

Figyelt kérdés

2013. febr. 22. 16:56
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
79%
Én 23éves vagyok,nincs gyerekem.Az hogy egy 16éves lányt már-már elengednék bulizni bizonyos kereteken belül az oké,de a Balaton soundra KIZÁRT!Az nem egy olyan kategória ami az ő korosztályának való lenne véleményem szerint.
2013. febr. 22. 19:24
 12/41 anonim ***** válasza:
92%
Szintén NEM! Pedig én is Balaton Sound Rajongó vagyok, de egy 16 évesnek nincs ott keresni valója! nem is értem ez miért nem korhatáros rendezvény????? az ott zajlottak alapján erőssen indokolt lenne!!!! Majd ha betőltötte a 18-at, nagyon jól fogja ott magát érezni akkor engedd el!
2013. febr. 22. 21:39
 13/41 anonim ***** válasza:
24%
Igen, elengedném. Mivel nem egyedül megy, hanem másik 4 barátnőjével. Érezze csak jól magát. Ennyi erővel akkor a hajógyáriszigetre se menjen, mert nem neki való. 16 évesen bulizni kell!!!
2013. febr. 22. 23:14
 14/41 anonim ***** válasza:
61%
hát én a hajógyárira sem engedném,és nem kell buliznia,hanem elmehet bulizni,de nem állandóan és nem akárhova,érettségi után több millió lehetősége lesz és érettebb i lesz hozzá
2013. febr. 23. 07:08
 15/41 anonim ***** válasza:
84%
Pontosan. A hajógyári sem neki való. Ezen nem fennakadni kellene, hanem elgondolkodni. Le lehet pontozni mindenkit, akinek nem egyezik a véleménye a tinikkel. Attól még igaz marad.
2013. febr. 23. 08:03
 16/41 anonim válasza:
76%
Én sem engedném el. Maximum úgy, hogy van mellettük egy felnőtt, aki megbízható és biztos, hogy vigyázni fog a lányokra(de akár kettő ember is lehet(biztos ami biztos))És abban is biztos kell lenned, hogy nem tudják lerázni az illetőt, mert ez is nagyon fontos. Viszont nehéz ilyen embert találni és bonyolult a megszervezés, sőt lehet utána a többi lány azt mondja, hogy oké inkább ne gyere ha van kisérőd stb... Szóval nem is tudom én inkább nem küldeném el. De te lányod és neked kell meghozni ezt a döntést. (de azért hallgass a válaszok nagy többségére :D)
2013. febr. 23. 12:46
 17/41 senior24 ***** válasza:

Elengednétek 16 éves lányotokat négy másik barátnőjével Balaton Soundra?

É

2013. febr. 24. 14:03
 18/41 senior24 ***** válasza:
47%

Édes Istenem!!!

Tudod h miröl szolna a buli-?Dugás dugás dugás,faszik faszik faszik.El ne hidd h csak jo érezni magukat meg zenét hallgatni mennek el.Mindig ezt mondják utána meg mennek oda h "bakker mekkorát keféltem"

Bakker milyen világot élünk?Már nem tudom megszámolni h hány anya tesz fel hasonlo kérdéseket.Épp eszü anya nem engedi a kislányát ilyen helyekre és nem olvastam el az összes kommentet de ugy látom helyén van az esze a legtöbb embernek.De az ilyen anyáktol menekülhetnékem van!!

Tudod hány ilyen eset van és késöbb benyögi a kislány h terhes,ha unokákat akarsz engedd csak.Jo és megbizhato bnők?Tipikus klasszikus eset és szöveg.A végén meg megy oda h hozzád h fogalma sincs h ki a gyerek apja vagy h megerőszakoltra egy tombolo részeg diszno stb.

AKKOR SEM!!!!!!Miért nem a nyolckerbe engeded vagy az oktogonra?Mert ennyi erövel oda is küldheted.

Tudod h miért mennek oda a tinik?És tudod h miért mennek oda a férfiak?3 dologért:p'nci p'nci p'nci!!!

Mindig ez a büvös 15 és 16.ik életév.Miért nem 13 évesen küldöd el,bár hidd el vannak olyan tudatlan ám mégis a tökéletesség illuzioját keltő és játszo modern i'ióta szülö.

2013. febr. 24. 14:11
 19/41 anonim ***** válasza:
28%
csak az a baj hogy ha valaki tudja/látja hogy a 16 éves barátai/barátnői elmennek ő meg nem mehet, az szörnyű érzés!! 16/L
2013. febr. 24. 16:40
 20/41 anonim ***** válasza:
29%
senior te egy jó nagy paraszt gyökér vagy amúgy. nem kell irigynek lenni arra hogy mi fiatalok vagyunk és szeretünk bulizni és nem olyan begyepesedett lúzer ember vagyunk mint te. téged biztos sehova nem hívnak bulizni és azért vagy ekkora tahó.
2013. febr. 24. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!