Hetedikes lányoknál hogy van ez?
Hat ez mar szerintem is tul sok. En masodikos korom ota egyedult mentem, total onallo vagyok, 1200 km-re lakom a csaladi feszektol.
Erdekes a kerdes, nem tudom mi lett volna ellenkezo esetben.
Gondolom a lanynak lassan ciki lesz az egesz...
24/L
én most hetedikes vagyok és a szomszéd faluba járok iskolába
1.ben még anyukám kikísért a buszra de 2.tol egyedul megyek-jovok
szerintem ciki lesz neki
13/F
Szia!
Hetedikes lány vagyok. 5 percre lakom a sulitól, fent van a dombon, oda szoktam elsétálni. Elsős koromban még felkísértek, másodikos koromban már csak félig, aztán már csak néha-néha. Így szoktattak. De ha úgy vesszük 2. félévétől teljesen önállóan járok fel. Ez elég ciki, és igazad van, túl önállótlan lesz. Mondd meg az unokahúgodnak, hogy ez nem így működik. Idén felvételizem, a városban lesz az a suli amit nagyon szeretnék. Az első egy-max. két alkalommal visznek majd be, elmagyarázzák a buszokat, és az átszállást. Aztán egyedül. Tehát, ezt most kéne megoldani, mert gimnáziumban már tényleg elég gázos.
Én 7km-re laktam az általánostól,volt zebra,buszozás miegymás...3.tól járok egyedül,úgy,hogy a város másik felén lévő zenesuliba is egyedül jártam...sőt mg én vigyáztam barátnőmre mert jószokása volt szétnézés nélkül lelépni a járdáról...ezt egyébként 18 éves korunkig eljátszotta XD
Szóval igen,ciki neki és sürgősen le kellene erről szoktatni a mamát :D
elsőben még kísérgettek ide-oda, aztán 2.tól már egyáltalán nem. saját kulcsom is volt a lakáshoz, mivel anyukám sokat dolgozott, és volt hogy este 8ig egyedül voltam itthon.
sztem ez elég gáz.
szerintem a kislánynak kéne lépnie, és megmondani anyának, h ez így nem pálya...
Az egyik osztalytársamat az apja hozza-viszi suliba.(kézenfogva)nem vicc,már 6.osok vagyunk.Mindenki arról beszél,hogy a csaj milyen egy nyuszi.Szerintem szólhatnál
neki,hogy nekisérje el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!