Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti a jo suliert vallalnatok...

Ti a jo suliert vallalnatok ezt az egeszet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az a helyzet, hogy a szuleim elvaltak.Apuhoz is jarok hetvegeken, es tolunk 30km-re lakik.Most itt az iso, hogy sulit valtsak, a falunk kozelebe ahol anyu lakik nem olyan jo a suli..de itt ahol apu lakik igen, es tobb valasztek is lenne, de akkor ide kell koltozzek apuhoz.Namarmost, falunk, a mostohaapan egy alkoholista, folyton veszekszik mindenkivel, de legalabb ott erzem, hogy szeret anyu s a lanytesom, s veluk kell lennem, nem csak hetvegeken.Apunal, olyan bekesseg van, mint nem mindenhol, de nem erzem, azt a szeretet meg aputol sem, nemhogy a mostoha anyamtol s aztan a fiu tesomtol plane nem.Rossz lenne nekem ha apuhoz koltoznek?Ugy erzem, nem birnam ki anyuek nelkul.Ti hogy dontenetek?Nagyon fontos.

2013. febr. 17. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
30km nem nagy távolság. Simán belefér ennyi utazás naponta a jobb suli miatt. Én maradnék anyukámmal, és onnan járnék suliba. Szerintem ez már mindenhol megoldható tömegközlekedéssel. Persze a kétségeimről beszélnék anyukámmal és apukámmal is, hogy ők mit gondolnak, mi lenne a legjobb megoldás.
2013. febr. 17. 11:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem hosszu.De apunak nagyon rosszul esne, ha itt van az o haza es en hazamennek minden nap.O ugy tudja, hogy itt fogok lakini, de oszinten NEM AKAROK.
2013. febr. 17. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám, hogy ott vannak a barátaim, ott élem az életem, és ne haragudjon, néha azért beugrasz majd hozzá, de te egylőre ott szeretnél lakni. Próbáld meg nyugodtan elmondani Neki, úgy, hogy ő is megértse, és ő se érezze magát elhanyagolva.
2013. febr. 17. 11:35
 4/6 A kérdező kommentje:
S masreszt, van egy szuper kapcsolatom..nem mondom, hogy most egy eletreszolo, vagy kitudja hogy mennyit tart, de nehez lenne elvallni tole, nameg ahogy mondod a barataimtol.De anyu azert szeretne, hogy eljojjek onnan, hogy ne kelljen vegigneznem a mostohaapam ivaszatait, s hogy egy jobb iskolaba keruljek.
2013. febr. 17. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
30 km tényleg nem olyan vészes, lehetsz bejárós is. És akkor anyukáddal lakhatsz, a megszokott környezetedben maradhatsz. Ha nem akarsz apukádnál lakni, ne menj, mert hosszú távon nem fogod magad jól érezni, és az meglátszik az ember jegyein is. Mondd meg anyudnak hogy nem akarsz menni, és apudnak is amit ide leírtál. Meg fogják érteni.
2013. febr. 17. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én bejárós voltam. Pont 30km. 5 éven át.

Egyáltalán nem sok. Még többet is kibírtam volna.

2013. febr. 17. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!