14-15-16éves gyerekeitek mit, mennyit és milyen időközönként segít otthon?
Figyelt kérdés
Szülők és gyermekek válaszát egyaránt várom!Légyszi a kort és nemet írjátok oda,hogy hány éves a gyerek.És ezzel meg vagytok elégedve,hogy annyit segítenek?2009. szept. 7. 17:37
21/22 anonim válasza:
14 éves lány vagyok.
Nálunk az a szabály van, hogy mindenki a saját szobáját takarítja. Minden szombat délelőtt rendet rakok, letörölgetek és felporszívózok, mivel nem túl nagy a szobám, ez kb. 1 óra. Hetente ennyi még belefér, legalábbis nekem.
Meg néha elmosogatok, vagy segítek terigetni...de ez elég ritka :)
22/22 anonim válasza:
Én speciel mindíg segítettem otthon siheder koromban. Amenyit csak kellett (kivéve ha tanultam). Igazából egy kis jótékony noszogatár ráfér a gyerekre, meg sokat segít, ha közben beszélgetsz vele, vagy érdekessé teszed a feladatot.
Mostanában kevesebbet segítek, de mikor otthon vagyok, próbálok azért.
(F/24)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!