Ez normális? (? )
Most itt gykn feltettem egy kérdést hogy nagyon ronda vagyok-e.. küldtem képet és pontozta az egyik válaszadó(nem kértem) és kiborultam ,mert utána megkérdeztem hogy kté osztálytársam hány pontot adna és többet.. és ez annyira rosszul esik, a világ legocsmányabb emberének érzem magam.
....
15.l
Elég fáradt vagyok össze vissza írtam bocsi:DD
Szóval. Kevesebbnek érzem magam náluk ezáltal és rondábbnak is,hiába csak egy vélemény..
1. Fáradt vagy, és azért törödsz ilyenekkel.
2. Ha nem tudod elfogadni a negatív kritikát a külsőddel kapcsolatban, akkor miért teszel fel olyan kérdést, hogy nagyon ronda vagy-e. Egyébként nem láttam azt a kérdésed, és most nem is szeretném megkeresni, de nem hiszem, hogy olyan ronda lehetsz, csak épp az az illető aki pontozott nem tart szépnek, csak mondjuk átlagosnak. Ilyenekkel viszont ne foglalkozz. Nem az a lényeg, hogy idegenek itt a gyk-n mit mondanak a külsődre, meg a személyiségedre, hanem az, hogy akikkel közelebbi kapcsolatban állsz mint gondolnak rólad, hisz ők ismernek, nem pedig mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!