Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg gyerekes vagyok,...

Tényleg gyerekes vagyok, amiért 18 évesen rajzfilmeket nézek, képregényeket olvasok és szeretek játszani?

Figyelt kérdés

Főleg South Parkot, Family Guyt, Simpsons Familyt, Beavis and Buttheadet szoktam nézni az ilyen "felnőtt mesék" közül. De még szeretem a Chowdert, Adventure Time-ot, Kalandparkot, Spongya bobot, Amazing world of Gumballt, meg a kilencvenes évek meséit is szívesen megnézem újra (amik kisgyerek koromban is mentek a tévében. Pindúr pandúrok, Dexter laboratóriuma, Johnny Bravo, Ed Edd Eddy, stb.) Képregényeket is szívesen olvasok, bár nem vagyok fanatikus gyűjtő. De annyira hangulatosak.. Szeretek nintendozni, játszani telefonon, játszani gépen. Szeretem még mindig a Máriót, Pacmant meg Sonic X-et is, meg az ilyen kilencvenes évekbeli konzoljátékokat.

Az osztálytársaim szerint gyerekes vagyok és nem értik hogy köthetnek le még mindig ezek a dolgok. Tényleg nem kéne, hogy érdekeljenek az ilyenek az én koromban? 18L

2013. febr. 13. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

3. Válaszolónak /)

My Little Pony-t én is nézek de csak FiM-et. Kérdező: Akik nézik az MLP-t azok többségében felnőtt férfiak és tulajdonképpen 14 évtől bármeddig. Én 15 vagyok.

Ha szeretnél többet tudni azokról akik ezt nézik megnézheted a közösségről készült dokumentumfilemt: Bronies the extremly unexpected adult fans of My Little Pony vagy mesélhetek neked róla. Összejövetelek is vannak pl: Brony-con, Galacon, Everfree, Las Pegasus, Canterlot Gardens és persze a kisebb meetek amiről senki sem tud pl:

Brony-k mindenhol vannak. Csak talán egyedül a magyarok utálják őket, bár rengeteg Brony-t ismerek itt Miskolcon. Sőt még 1 haterrel sem találkoztam, csak youtube-n a videóknál tudnak lehordani mindennek. Minket meg nem érdekel mit mond a sok hater :).

2013. febr. 14. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem hülyeség, hogy a rajzfilm gyerekeknek szól... oké, ők örülnek, hogy rajzolt mesét látnak és vicces dolgok történnek, de ha megnézel egy rajzfilmet, olyan szójátékok, irodalmi utalások, meg poénok vannak benne, amiket egy kisgyerek nem is ért. Én a régi meséket nézve mindig azon gondolkodom, hogy miért szerettem ezt régen, amikor tuti, hogy a felét sem értettem.

A felnőtt meséket meg... szintén nem érdemes életkorhoz kötni... Ha 18 évesen is nyitott rá valaki, akkor miért ne?

Nálunk 8. osztályban volt ez, hogy a "menők" "gyerekes"-nek tituláltak mindenkit, aki a korának megfelelő volt. Vagy legalább mást tartott fontosnak, mint ők.

23 vagyok és én is nézek ilyeneket... sőt mai napig találok új meséket, amik bejönnek.. pl. legutóbb ez a Phineas & Ferb .. hát én azon kihalok :D szerintem hatalmas :D

De amúgy mi van akkor, ha az ember gyerekes? Az olyan nagy tragédia?

2013. febr. 14. 23:05
 13/15 A kérdező kommentje:
kacsacsőrű kerry :d a my little ponyt nem nézem, az túl giccsesnek látszik. :( :D
2013. febr. 14. 23:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Jaj kitalálhatom tipikus beképzelt p*csák szólogatnak be akik azt hiszik ők a világ közepe.

Nálunk is vannak ilyenek de tudod kit érdekelnek...

Amúgy is szerintem sokan úgy vannak vele, mint ahogy itt is írták hogy jópofa vicces kis mesék kiskapcsolják az embert.Játékokkal meg úgyszintén ez a helyzet jópofa, refelx fejlesztő stb... ;)

Animék pedig miért lennének már gyerekesek a világ legnagyobb szereotípiája, hogy ami animált az már mese

pedig nagy hír NEM AZ!!! Vannak komoly, elgondolkodtetó, aranyos, vicces, véres, és "egyéb" darabok is aki szintén animés az tovább tudja gondolni. ;D XD

A 9. válaszolónak meg csak "gratulálni" tudok.

Tényleg micsoda szuper napjai lehetnek.. -.-"

Esete beb*sz utána megb..ák reggel meg azt se tudja hol van.

kb mint ebbe kilpbe: http://www.youtube.com/watch?v=Jrd25gjyDhE

Kérdező mit írtál neki?

Amúgy meg bárki meg mondhatja akkor jó ha az ember felnőtt korában is tud még játszani.

Azokból lesznek később jó szülők is!

Szóval így tovább! :D

2013. febr. 16. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Inkább az a gyerekes, hogy azon agyalsz, mit gondolnak mások arról, amit Te szeretsz. Ha te szeretsz mesét nézni, akkor nézd és ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak mások, semmi közük hozzá.
2013. febr. 16. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!