Szerintetek mennyire etikus egy 2 srác közötti bunyóban tökön rúgni a másikat?
Figyelt kérdés
Szerintem nem...2013. febr. 13. 19:30
1/9 anonim válasza:
Szerintem sem, kivéve, ha egyenlőtlenek az erőviszonyok. Egyik sokkal erősebb, vagy valami tárggyal támad rád.
De most etikus vagy sem, kit érdekel :D
2/9 A kérdező kommentje:
2 egyforma erejű illető... tegnap láttam egy ilyen esetet oszt gondoltam kikérem mások véleményét... sztemseaz
2013. febr. 13. 19:34
3/9 anonim válasza:
Karatéban is van ilyen asszem, hogy telibe a másik golyóit, legalábbis az utcai támadókkal... Szóval nem tudom :/. Ha nagyon úgy van, hogy húsz cigany ugrik rád, akkor oda kell vágni, ahova csak tudsz
4/9 anonim válasza:
Hát, ha már bunyóig fajul a helyzet, nem tudok olyan résztvevőt képzelni belé, aki törődne az etikával.:D (Mikor épp a kietlen sikátorban vetik rád magukat bécsi bicskával, nem is érdemes fennakadnod ilyesmin.)
5/9 anonim válasza:
Hát...Figyelj.Két héttel ezelőtt a tesi öltözőben elég komoly búnyon voltam túl, szerencsére nyertem.A gyerek magasabb nálam 10+cm-el.Megpofozott, ráugrottam ütöttem, feküdt a földön, könyörgött, h hagyjam abba, oké, leszálltam róla,erre megint felpofozott, ütöttem kb 5percig, szóltam, h most hagyjon békén mielőtt komoly baja történik, felpofozott 3x-ra is, és amig be nem jött a tanár ütöttem.Nem nagyon érdekelt az etika:D
6/9 anonim válasza:
Szerintem korrekt!! Ahogy a csajok megtépik egymás haját, is is korrekt a tökön rúgás! Én dőltem volna a röhögéstől!! :p
7/9 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi akadálya. Ha annyi eszük van, hogy verekednek, az már rég veszett ügy. Ha önvédelem az egyik részéről, az más, természetesen akkor is ugyanúgy elfogadható, mert miért ne.
8/9 anonim válasza:
Nézd meg ezt :)
http://www.youtube.com/watch?v=oRS4V-qlsJI&list=FLuFiJNS0VJY..
9/9 anonim válasza:
Az állatvilágban is a domináns hím párosodik a falka nőstényeivel, ugyan miért lenne ez másképp az ember esetében. Nyilvánvaló, hogy a felesleges hímeket szelektálni kell, legalább egy ivartalanítással.
Például így:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!