Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap nagyban beszélgettem egy sráccal msnen. És mondtam, tök jó, most álltak neki bulizni az ajtónkban, erre a srác ennyit írt: mondanám, hogy gyere át, de az nem lenne túl etikus. Ez most mit jelent?
Szeretné, hogy átmenj hozzá.
Amúgy miért nem tőle kérdezed?
csak én nem értem a két mondat között az összefüggést? mit takar az, h "most álltak neki bulizni", és ehhez hogy jön az, h nem lenne etikus, ha áthívna magukhoz?! azt hiszem, kezdem nem érteni az embereket.
a "nem lenne túl etikus" annyit jelent, h "tudod, h nem szabadna elvenni a csokit, de mégis elveszed", gyereknyelven. Vagyis a tiltott gyümölcs mindig édesebb, és mindketten tudjátok, h nem lenne helyes, de mégis, vmiért nagyon szereté. de az összefüggést akkorsem értem.
Pl a barátaival szemben,mert megbeszélték, hogy csk Ők és kész senki plusz.
Lehet, hogy arra a gondolt, hogy nem lenne túl szabályszerű ha felrugná a megállapodást, azzal hogy áthív.
Erdélyi lány
áhá, értem már. akkor kettős célja is lehetett:
1: gyere át, itt legalább tudsz tanulni is, aludni is, amit szeretnél
2: gyere át, itt jobban tudunk beszélgetni
és miért nem volna etikus? hát nyilván azért, mert koleszos vagy, és mi az, h te kimész a koleszból, csak azért, mert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!