Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 0 akaraterőm van és számítógép...

0 akaraterőm van és számítógép-függő vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi,hogy 8-os vagyok.Most vannak a szóbelik,és egyszerűen nem akarok rá készülni.Ha leülök a net elé itt ragadok,nem bírok felállni.Kitűnő vagyok,nincs négyesem,de az utolsó pillanatra fog minden maradni,én meg ki leszek borulva idegileg.Mindig elpocsékolom az időt,gondoltam már arra,hogy kihúzom az internetkábelt,de ha esetleg meg kell nézzek valami fontosat,akkor meg szükségem van rá,így nem mondhatom apukámnak,hogy tegye el előlem:D Esetleg nem lehet IDEIGLENESEN letiltani bizonyos oldalakt a számítógépről,vagy idő korlátozni a használatot?Ha igen,hogyan?

Köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 12. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Ilyenkor én a tanulásra és a barátokra koncentrálnék nem a számítógépre.Fogd meg magad,haza jössz suliból,csináld azt amit szoktál.(egyél meg ilyenek)utánna tanulj meg.Ha pedig kész vagy akkor menjél a barátaidhoz vagy hívj le valakit beszélgetni.
2013. febr. 12. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
A kábeles dolog nem rossz. Mondhatod apukádnak , hogy csak este 7-8-ig tegye vissza. A hirtelen megnézendők is tudnak addig várni, az időkorlát meg segít, hogy ne kalandozz el.
2013. febr. 13. 07:32
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Húzd ki! Aztán egy jegyzettömbbe írd fel, amit a tanuláshoz meg kell még nézned. Egyébként meg ne ülj a gép előtt, tanulj az ágyon, a konyhában, vagy könyvtárban. A jegyzetek alapján este megnézed, ami kimaradt és pótolod. Utána meg jöhet az internetezés :) Állíts be csengést a lefekvés idejéhez, és ha csend, akkor nyomás! Ha tartod a ritmust, minden napra jut tanulás, szórakozás és alvás is!
2013. febr. 13. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:
állíts egy órát a géphez és jelöld ki, hogy minden nap kizárólag 6-tól 8-ig gépezhetsz, máskor nem.
2013. febr. 20. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!