Elgondolkodtál már rajta, hogy mit tennél, ha a fiad egy nap bejelentené, hogy a saját neméhez vonzódik? El tudnád ezt fogadni?
Azért, mert valaki meleg vagy leszbikus még lehet gyereke. Magyarországon is van nem is 1 meleg pár, akik nevelnek gyereket. Van olyan, hogy béranyaság és örökbefogadás is.
Anno egy meleg nem is gondolhatott arra, hogy gyereke legyen, de ma már nekik is lehet és erre vannak lehetőségeik. Egy meleg férfiban is lehetnek szülő érzések. És kitudja... lehet majd, pont a heteró gyereked nem akar, majd gyereket és nem lesz unokád!
23 meleg F.
Nehezen fogadnám el, de semmit sem tehetnék ellene.
(Én annyira nem tartom jónak, ha meleg párok is nevelhetnének gyermeket. Nem azért mert rossz szülők lennének...lehet még jobb is mint némelyik... Hanem mert egész életére kihatással lenne. Már kis korában nem értené neki miért van 2 apukája. Ha nagyobb akkor már iskolában elkezdenék ezzel egyre jobban piszkálni.)
14:09,
A gyerekek sokkalta jobban megértenék. A gyerekek viszont egymást bármikor és bármiért piszkálják, ez kivédhetetlen. Ha nem azért, hogy két apukája van, akkor azért, mert a neve ilyen vagy olyan... Ez nagyon gyenge indok bármire is. A gyerek a legmegértőbbek, és a legkegyetlenebbek is egyben :) Bármit elfogadnak, és bármivel tudnak bántani mást.
El. Teljes mértékben.
Legalább nem tudna senkit se teherbe ejteni véletlenül.
(Ezt poénnak szántam, nem tudom mennyire jött át)
#13 "Már kis korában nem értené neki miért van 2 apukája."
Ma már léteznek olyan mesekönyvek, amikkel nagyon jól el lehet magyarázni a gyereknek, hogy mi is a helyzet.
Persze a jobboldali újságok úgy állították be ezeket, mint propagandakönyveket, amin keresztül a melegek toborozni akarnak, pedig valójában ezeket a meleg párok gyerekeinek szánták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!