Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! (Főleg lányok) Ti...

Kamaszok! (Főleg lányok) Ti hány naponta mostok hajat, és milyen samponnal?

Figyelt kérdés

Én régebben,úgy 2 éve, hetente mostam,az elég is volt.

De most,4 naponta mosom,mert nagyon zsírosodik. Tudtok ajánlani valami jól bevált,zsíros hajra való sampont ? Én jelenleg ezt használom : [link]

Nem iagzán érzem a változást:S

Mindenkinek megy a zöld pacsi! Köszi előre is.

15L

2013. febr. 10. 15:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
nekem nagyon bonyolult a hajmosás... hosszú és dús hajam van, mindig csomós, nehéz kibontani, és töredezik is, ezért balzsamot használok, ami miatt 2-3 naponta kell mosni, mert hamar elzsírosodik. 1-2 napig szép a hajam, a 3. nap meg csak kibírja már, de ha megyek valahova, frissen mosott hajjal megyek. Én T-gelt használok.
2013. febr. 12. 19:42
 32/35 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére nem zsírosodik olyan gyorsan a hajam, de ettől függetlenül 2-3 naponta mosom, mert szeretem ha friss.:) Megnyugtatásképp, 2-3 éve még én is csak heti 1x mostam.:D Sajnos nem igazán bírok pár márkát pl.Dove(allergiás vagyok rá), a Head & Shoulders-től és a Babától meg kimondottan tiszta korpás volt a fejbőröm...:S

A kedvencem az Avonos hajfénysampon.:) és általában Avonos hajfény balzsamot használok utána.

16/L

2013. febr. 13. 12:33
 33/35 anonim ***** válasza:

Hetente egyszer, de még akkor sem zsíros, csak már kezd olyankor kínossá válni, hogy nem mostam, nem akarok igénytelennek látszani, meg amúgy sem jó érzés:) Head and shoulders, mindig is azt használtam, most is tökéletesnek érzem:)

16/L

2013. febr. 14. 18:39
 34/35 anonim válasza:
Hát én is 4 naponta mosom kb. Tudom,lehet hogy fura de én pl.ezzel mosom és nagyon jó:D : [link] szerintem ez fura de jó minőség :)
2013. febr. 19. 19:01
 35/35 anonim ***** válasza:
1-2 naponta és azzal,amit találok itthon,mert nem igazán vált be nekem sem a különböző márkák :/
2013. febr. 24. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!