Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! (Főleg lányok) Ti...

Kamaszok! (Főleg lányok) Ti hány naponta mostok hajat, és milyen samponnal?

Figyelt kérdés

Én régebben,úgy 2 éve, hetente mostam,az elég is volt.

De most,4 naponta mosom,mert nagyon zsírosodik. Tudtok ajánlani valami jól bevált,zsíros hajra való sampont ? Én jelenleg ezt használom : [link]

Nem iagzán érzem a változást:S

Mindenkinek megy a zöld pacsi! Köszi előre is.

15L

2013. febr. 10. 15:34
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
4-5 naponta mosom WU2-vel. 16,F
2013. febr. 10. 15:42
 2/35 anonim ***** válasza:

Neked nincs nagyon zsíros hajad, ha 4 naponta kell mosnod. :DDD Van akinek naponta, kétnaponta kell..

Amúgy én 4-5 naponta, ahogy jön. És mindig más samponnal, szeretek újakat kipróbálni, de nagyon sokszor szoktam baba samponnal (nem a márka baba, hanem kisbabáknak való :D Johnson&Johnson), mert az kíméletesebb.

16L

2013. febr. 10. 15:44
 3/35 A kérdező kommentje:
köszi,jöhetnek még!:)
2013. febr. 10. 16:08
 4/35 anonim ***** válasza:
Én speciel 2 naponta mosok mindig változó mivel mosom :D
2013. febr. 10. 16:12
 5/35 anonim ***** válasza:

Hát... nekem tényleg gyorsan zsírosodik. :/ Vasárnap, kedden, csütörtökön és megint vasárnap mosok hajat. Tehát heti 3x is.... És ha vasárnap megmosom, már keddre sem a legjobb, de mégsem moshatom minden nap, mert csak tovább rontanám a hajam minőségét. :S Anyu szerint ez csak a kamaszkor velejárója.

Általában Schauma sampont használok (vagy zsírosodás ellen, vagy korpásodás ellen, mondjuk ezt a nővérem miatt...csak együtt használuk, vagy egyéb, másmilyet, de schauma.. :D )

15L

2013. febr. 10. 16:17
 6/35 anonim ***** válasza:
Hetente egyszer. Lehet igénytelenség, de nekem nem zsírosodik könnyen. Amúgy Head&Shouldersel vagy Babával (Mandulaolajos vagy Barackossal) mosok hajat, és Dove balzsamot kenek rá utána.
2013. febr. 10. 16:23
 7/35 anonim ***** válasza:

nekem is elég hamar zsírosodik, 2-3, van hogy 4 naponta mosom, és színvédős Niveával azthiszem, mivel pirosra van festve a fele, és az legalább meghagyja a színét :)

15/L

2013. febr. 10. 16:30
 8/35 anonim ***** válasza:
Igaz már nem vagyok kamasz, de azt tudom neked javasolni, hogy sose használj egyetlen sampont túl sokáig. A haj egyszerűen megszokja, és gyakorlatilag egyre kevésbé használ. Néha próbálj ki másféle samponokat is, esetleg akár gyógyszertári készítményeket, vagy elsősorban természetes összetevőkből álló samponokat. Én jelenleg Naturland sampont használok, valamival jobb mint a többi. Plusz még interneten nézz utána milyen praktikákat ajánlanak zsíros haj ellen pl: citrom, almaecet, stb.
2013. febr. 10. 16:37
 9/35 anonim válasza:

kétnaponta mosom :/

és Dove hajsamponnal... :-)

16/L

2013. febr. 10. 16:46
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

kétnaponta, vasárnap,kedd,csütörtök és megint vasárnap

gyorsan zsírosodik és hiába kedden este még egész jó állapotú,ha nem mosnám ki szerda reggelre olyan lenne mintha rám borult volna a zsírosbödön...

mindig mással mosok hajat

2013. febr. 10. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!