Kamaszok! (Főleg lányok) Ti hány naponta mostok hajat, és milyen samponnal?
Én régebben,úgy 2 éve, hetente mostam,az elég is volt.
De most,4 naponta mosom,mert nagyon zsírosodik. Tudtok ajánlani valami jól bevált,zsíros hajra való sampont ? Én jelenleg ezt használom : [link]
Nem iagzán érzem a változást:S
Mindenkinek megy a zöld pacsi! Köszi előre is.
15L
Neked nincs nagyon zsíros hajad, ha 4 naponta kell mosnod. :DDD Van akinek naponta, kétnaponta kell..
Amúgy én 4-5 naponta, ahogy jön. És mindig más samponnal, szeretek újakat kipróbálni, de nagyon sokszor szoktam baba samponnal (nem a márka baba, hanem kisbabáknak való :D Johnson&Johnson), mert az kíméletesebb.
16L
Hát... nekem tényleg gyorsan zsírosodik. :/ Vasárnap, kedden, csütörtökön és megint vasárnap mosok hajat. Tehát heti 3x is.... És ha vasárnap megmosom, már keddre sem a legjobb, de mégsem moshatom minden nap, mert csak tovább rontanám a hajam minőségét. :S Anyu szerint ez csak a kamaszkor velejárója.
Általában Schauma sampont használok (vagy zsírosodás ellen, vagy korpásodás ellen, mondjuk ezt a nővérem miatt...csak együtt használuk, vagy egyéb, másmilyet, de schauma.. :D )
15L
nekem is elég hamar zsírosodik, 2-3, van hogy 4 naponta mosom, és színvédős Niveával azthiszem, mivel pirosra van festve a fele, és az legalább meghagyja a színét :)
15/L
kétnaponta mosom :/
és Dove hajsamponnal... :-)
16/L
kétnaponta, vasárnap,kedd,csütörtök és megint vasárnap
gyorsan zsírosodik és hiába kedden este még egész jó állapotú,ha nem mosnám ki szerda reggelre olyan lenne mintha rám borult volna a zsírosbödön...
mindig mással mosok hajat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!