Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! (Főleg lányok) Ti...

Kamaszok! (Főleg lányok) Ti hány naponta mostok hajat, és milyen samponnal?

Figyelt kérdés

Én régebben,úgy 2 éve, hetente mostam,az elég is volt.

De most,4 naponta mosom,mert nagyon zsírosodik. Tudtok ajánlani valami jól bevált,zsíros hajra való sampont ? Én jelenleg ezt használom : [link]

Nem iagzán érzem a változást:S

Mindenkinek megy a zöld pacsi! Köszi előre is.

15L

2013. febr. 10. 15:34
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

egy héten 2x mosom ( szerda és vasárnap). 2-3 éve még én is egyszer mostam. most vagyok úgy, hogy lehet hogy gyakrabban kellene.. vasárnap már nagyon durva, de csak azért hagyom, mert akkor nem megyek sehova, és nem akarok rontani a helyzeten. ilyen sampont haszánlok, nekem bejött: [link]

15l :)

2013. febr. 10. 21:18
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerdán+vasárnap(ha lusta vagyok,szerdán ne

m) head&shoulderssel.

2013. febr. 10. 21:54
 23/35 anonim ***** válasza:
Én is három-négynaponta iktatok be egy mosást, és mielőtt megszabadultam volna a loboncom eredeti színétől, WU2-vel játszadoztam én is, de a folytonos zsírosodásnak (értsd: a mosás másnapján már facsarni lehetett volna belőle) csak a dauer vetett véget, amit a kártékony hatása miatt inkább nem ajánlok. Szóval szerintem nem vészes a te időközöd, örülj, hogy csak heti 2xfélórát vesz el az életedből.
2013. febr. 10. 23:23
 24/35 anonim ***** válasza:
3-4 naponta mosom, akkor is azért, mert koszos, vagy edzésen voltam, nem pedig mert zsíros. Biosampont használok, vagy a fodrászomnál veszek. Nyáron majdnem mondennap mosok, mert nem kell megszárítani, így nem roncsolódik a hajam és nem lesz izzadt a fejem, viszont télen vigyázni kell a gyakori hajmosással, mert a hajszárítás ártó is lehet.
2013. febr. 11. 10:48
 25/35 anonim ***** válasza:

szia:) én 2-3 naponta mosom..

régebben wu2-vel mostam mára átváltottam a syoss-ra. nagyon jó.

amit én használok:

egy fehér és egy fekete flakon,keratinos. az egyik a sampon másik a balzsam. és még használok hajpakolást. ha megmostam utána rá,hajvég ápoló,olaj hogy szép fényes legyen :D syoss-t próbáld ki,nagyon jó :D igaz 1 flakon 1200 ft kettő 2400 de sokáig elég,és gyönyörű tőle a hajam,mert még vasalom is :D ezért használom a kertinosat : D

2013. febr. 11. 12:56
 26/35 anonim ***** válasza:

Kb. ötnaponta mosom, száraz, töredezettségre való schauma samponnal (fekete csomagolás)

15/L

2013. febr. 11. 16:31
 27/35 anonim ***** válasza:
Olyan 2-3 naponta, általában azzal a samponnal, ami éppen ott van ... :D 14/L
2013. febr. 11. 18:16
 28/35 anonim ***** válasza:

hetente 1 vagy 2 alkalommal... nyáron sűrűbben

én már több éve ugyanazt a sampoint használom és nem tűnt fel, hogy egyre kevésbé hatna, viszont ha más sampont kell véletlenül használnom, akkor sokkal hamarabb bezsírosodik és volt olyan is, hogy viszketett a fejem tőle.

Én head and shoulders citrus fresh-t használok. Zsíros és korpás hajra való. Nekem nagyon jól bevált és nem a megfizethetetlen kategória.

head and shoulders citrus fresh, hajad szép és laza lesz :D

2013. febr. 11. 18:29
 29/35 anonim ***** válasza:
Garnier Fructise, és hetente 1x vagy 2x. Ha megyek valami olyan helyre, akkor előtte megmosom. De rajta van a samponon, hogy mire használ!
2013. febr. 11. 18:41
 30/35 anonim ***** válasza:
én 3 naponta mosok hajat WU2-vel és nagyon bevált!Szerintem az nagyon jó mert nekem is zsírosodott de annyira hogy naponta,jobb esetben 2 naponta mostam a hajam.Mivel tudtam hogy ez nem tesz jót ezért elmentem egy fodrász üzletbe és megkérdeztem mit ajánl.WU2-t mondott.Szoltam anyának,elmentünk megvettük és már 1 éve használom és nagyon jó!:)Ajánlom
2013. febr. 12. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!