Mi legyen? Szülők és gyerekek válaszát egyaránt várom.
Figyelt kérdés
13 éves lányom rosszul van.Ez van tegnap óta. Köhög,és hallatszik,ahogy szegénynek felszakad. Nagyon gyenge,fájnak az izmai.A láza nincs az egekbe,37° a hője.
Hétfőn rendel a doki reggel 8-tól délig.Csak az a helyzet és én dolgozok,és nem tudom elvinni.Párom sem tudja elvinni,dolgozik ő is.Nagyszülők messze laknak.A kérdésem az lenne,hogy elmehet-e már ő egyedül orvoshoz ? Vagy menjen el hétfőn iskolába akkor is,ha ilyen rosszul van ? Kamaszok ! Ti mióta jártok el egyedül orvoshoz ?Hány éves korotoktól ? Előre is köszönöm a válaszokat,megy a zöld kéz.
2013. febr. 9. 16:08
11/12 anonim válasza:
Szerintem holnap reggel kérdezd meg tőle, hogy van, fáj-e valamije, gyenge-e még, eszerint majd döntsd el. Én először 12 évesen mentem egyedül orvoshoz, most 15 vagyok és apukám csak akkor visz el, ha lázam van, megfázásnál, torokgyulladásnál, hasmenésnél egyedül megyek. Jobbulást neki:)
12/12 anonim válasza:
Én 12 vagyok, és egyszer sem voltam még egyedül orvosnál. Messzebb helyekre mentem egyedül, de orvoshoz soha, mivel mindig olyan rosszul voltam, hogy állni sem bírtam. De ha nincs nagy baja, simán elmehet egyedül, de ilyenkor vigyázni kell, mert a gyenge szervezet nem olyan biztos, mint az egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!