Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ismeri valaki az ask. Fm...

Ismeri valaki az ask. Fm oldalt? Szerinted helyes, ha ezt az oldalt 12-14 éves gyerekek is használják, többnyire a szüleik tudta nélkül?

Figyelt kérdés
kamasz, tinédzser, ask.fm
2012. nov. 17. 12:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra. Ennyi erővel, a blog, facebook, meg minden más is "helytelen"...
2012. nov. 17. 12:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Hallottál már ask.fm/Petráról? Ő az a 13 éves kislány, aki ország-világ előtt bolondot csinál magából.
2012. nov. 17. 12:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ki?
2012. nov. 17. 12:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
én hallottam am szíve joga mit csinál de itt nem vele van gond hanem a szüleivel (na jó azért vele is...) hova fajult már ez a világ -.- ...
2012. nov. 17. 12:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

És a blogok? Ugyanez. Sőt videóblogokat nézd meg, brutál, h az amcsi, angol tinicsajok hogy kirakják a cicijüket egy-egy videóblogon... És több millióan feliratkoznak, nagyrészt, hogy hegyezzék a répát.

Egyébként errefele az átlagos véleménye tizenéveseknek, hogy 'csicskaság' ez az ask.fm. Engem nem érint a dolog, szóval nem az én válaszom mérvadó.

Egyébként meg jútyúbon is sokan lejáratják magukat.

2012. nov. 17. 15:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy sejtettem, hogy Petra kapcsán írhattad:D

Igen, ez tényleg szánalmas, de ezt nem csak ask.fm-en csinálhatják, mondom, bármelyik közösségi oldalon, blogon, stb. Azzal nincs baj, ha használják, mert akit normálisan neveltek, az nem csinál magából nyilvánosan hülyét, aki alapból az, azzal meg úgyse lehet mit csinálni... Nekem is van ask-om, de senki nem kötelez arra, hogy ilyen videókat rakjak fel magamról... Bolondot bárhol csinálhat magából az ember;) első voltam.

2012. nov. 17. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem, meg a Petráról is hallottam.

Szerintem ez az oldal nagy bajokat okozhat, nem egy helyen olvastam már, hogy próbálnak petíciót indítani, hogy zárják be ezt az oldalt, meg rengetegen panaszkodnak miatta. Én is egyetértek, mert sokan azért regisztrálnak erre az oldalra, hogy megtudják, mit gondolnak róluk az emberek valójában. És ezt sokan ki is használják, hiszen az oldal anonim, nem tudja meg senki, hogy ki írta a kérdést. Az egyik ismerősömnek is olvasgattam az ask.fm-es kérdéseit, és borzalmas. :/ Minden második kérdésben ócsárolják ezt a lányt, olyanokat írnak, hogy "hülye rib@nc", "megdögölhetnél!" stb... Na, ezért ellenzem ezt az oldalt. Mert ezt az oldalt főleg tinik használják, akiknek a legtöbbször nagyon érzékeny a lelkiviláguk, és egy ilyen beszólás iszonyatos hatással lehet rájuk, akár öngyilkosság is megfordulhat a fejükben, ha folyamatosan ilyen negatív vélemények érik őket. :/

16/L

2012. nov. 18. 11:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Te hallottál már Kiss Márkról?

Ott még az annya is benne volt a videóba. Nyalta az elkényeztetett kisfia segglyukát, ami az úgy beszélt vele min egy utolsó k*rvával.

2012. nov. 18. 14:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

*amíg

Amúgy a gyerek 11 éves.

Jaam Bíró Bende ugyan ez.

Mindenki egy rohadt csicska, és irigykedik rá, hogy nem tom milyen mx bajnok meg a DC szponzoráltja, aki szembesíteni meri vele hogy egy elkényeztetett beképzelt takony kölök.

2012. nov. 18. 14:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Megkérdezem már, mert annyira idegesít, de a mai tinédzserek miért használják a csicska szót?
2012. nov. 18. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!