Ismeri valaki az ask. Fm oldalt? Szerinted helyes, ha ezt az oldalt 12-14 éves gyerekek is használják, többnyire a szüleik tudta nélkül?
Figyelt kérdés
kamasz, tinédzser, ask.fm2012. nov. 17. 12:02
11/13 anonim válasza:
Nemtudom, lehet nem vagyok mai tini, mert nem használom...://
12/13 anonim válasza:
Valaki linkelje légyszi azt a petrát, mert sokakat hallottam kiadni, de nem találom. Köszi :)
13/13 anonim válasza:
Jaa, ez olyan, mint a Formspring. Igen, szerintem helyes. Welcome to the Internet. Itt mindenki azt csinál, amit akar. Ha valaki hülye, haljon meg. No, erre mit szólsz?
Lol, amúgy meglepő, hogy egy ilyenek kiakad valaki. Komolyan meglepő. Hadd kérdezzem meg a hitetlenkedőket: voltatok már vala, hogy példát említsek, a Tumblr nevezetű csodán? Láttátok, hogy OTT mi folyik? Nem biztos, egyáltalán nem elterjedt itt, angolul van, azt meg magyar nem beszélni, de ajánlom, ha egy ilyen ask.fm-es dolgon kiakadtok, messzi kerüljétek el, mert azonnali szívrohamot fogtok kapni, van ott, mi szem-szájnak ingere.
Milyen Petra? Nem hallottam róla, kellett volna? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!