Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiskamasz lánynak szeretnék...

Kiskamasz lánynak szeretnék egy könyvet venni felvilágosításról. Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk a napokban, és látom, hogy már a suliban téma a szerelem, fiúk-lányok, testi változások stb. Nekem anno megvolt a Tini lányok könyve, és nagyon szerettem. Ennek valami újabb verzióját keresem, hogy ha olyan kérdése lenne, amit nem akar megkérdezni, vagy újra el akar olvasni, akkor meglegyen a polcon.

2013. febr. 7. 11:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor ezeket megnézem.

Hogy miért nem beszélek vele: beszélek vele sok mindenről (pl az érzelmi oldalát megbeszélem vele, vagy hogy a menstruációkor mi az alap higiénia vagy a védekezés OK), de biztos nem minden kerül szóba: vannak dolgok, amiket én sem beszélnék meg anyukámmal, mégis tudni akarok róla. Szerintem jobb, ha könyvből tud ezekről és nem a netről vagy osztálytársaktól.

Majd ha a gyereked lesz ebben a korban, Te is érzed, mi az, amit megbeszéltek, és mi az, amihez kell a könyv:-)

2013. febr. 8. 10:24
 12/12 anonim ***** válasza:
58%
OFF: A könyv azért "kell", mert sok felnőtt prűd, kialakult már benne az, hogy a szexualitás tabu, nem beszélünk róla és kész. Pedig nagyon is kéne. Érdekes módon én könyv nélkül is fel tudtam világosítani a lányomat, nem volt pironkodás, szégyenkezés meg hasonlók. Szép is lenne ha szégyelleni kellene, hogy "hogyan készült" Ő vagy a kistestvére. Elnézést kedves Kérdező, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, csak reagáltam az egyik válaszoló hozzászólására.
2013. jún. 10. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!