Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? (többi lent)

Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
két éve nyáron megismertem egy lányt, akivel nagyon jó barátnők lettünk. Ő most 13, én 14. Tökre fölnézett rá, meg én is nagon szeretem. Én járok lovagolni, már 4 éve, és nagyon jóban vagyok az oktatóval. És ez a barétnőm kitalálta, hogy szeretne eljönni. De elég furcsa megjegyzései vannak néha, és féltem, hogy leégetne az oktatóm előtt. Így apránként kifejeztem, hogy nem szeretném, ha jönne. Ez neki rosszul esett, és innen jött a háború. Elkezdtük egymást "elvéreztetni" én is biztos néha megbántottam, de Ő nagyon gúnyos megjegyzéseket tett néha, ami megbántott. És régen olyan jókat sétáltunk, nevetgéltünk, elmentünk együtt boltba, tök jól elvoltunk. Na meg a téli szánkózások, sátorozás... És az a legrosszabb, hogy tudom, hogy az ÉN hibám Mostmár nagyon bánom, hihetetlenüll, nem is tudom, hogy lehettem ennyire önző. Pedig nem vagyok olyan, nemtudom mi ütött belém. Bármit megtennék, hogy újra olyan jóba legyünk. Még mindig jóba vagyunk, néha el is jön, de ez töredéke a régi barétságunknak. Hogy szerezzem vissza a barátságát, bizalmát? :(

2013. febr. 6. 21:00
 1/2 Jégtánc ***** válasza:
100%
Annyit tudsz tenni,hogy őszintén beszélsz vele.Mindenről,a félelmeidről vele kapcsolatban a lovasoktatóval szemben.El kell neki mondani hogy őszintén sajnálod,hogy önző voltál stb stb.
2013. febr. 6. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:
igaza van mond el neki amikor cseszeget hogy sajnálod hogy így gondolja és hogy te nem akartad megbántani soha.
2013. febr. 7. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!