Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez egyszerűen undorító. Mit...

Ez egyszerűen undorító. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mentem haza suliból,és mikor bemegyek a szobába,azt látom,hogy anyukám a naplómat olvassa..Eldugtam már az ágy alá,a ruháim alá,a táskámba..mindenhol megtalálja,és ez már nem az első. nincs lezárva,de ez már tényleg több a soknál. Soha többet nem beszélek vele..Mit képzel már?? Nem írtam olyan durva dolgokat a naplómba,de ilyeneket igen,hogy ki tetszik,mit csináltunk,hol voltunk suli után,milyen jegyeket kaptam amiket nem mondtam el..és rosszúl is esik,hogy anyukám elolvasta..Ha én anyuka lennék soha nem olvasnám a gyerekem naplóját! Ti mit tennétek a helyemben?

2013. febr. 5. 20:35
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
már mindenhova eldugtam..ládát már kerestem,sehol sem találok
2013. febr. 5. 21:14
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
zárd le,vannak ilyen kis lakatok vagy mik...és ne haragudj, de az anyukádtól pofátlanság, hogy így beleturkál a magánéletedbe,nem?
2013. febr. 5. 21:20
 13/31 A kérdező kommentje:
de
2013. febr. 5. 21:24
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

használj titkosírást ... pár bejegyzés után belejössz...

[link]

2013. febr. 5. 22:03
 15/31 anonim ***** válasza:
86%

Egy hasonló kérdésnél már leírtam részletesen, most csak rövidítek:

Találj ki valami orbitásis hülyeséget (terhes vagy), és vezesd végig a naplódon.

Én a skizofréniát választottam.

[link]

Egy-két hét elég volt ahhoz, hogy anyukám ne merjen este aludni.

Azután hagytam egy kedves bejegyzést arról, milyen csúnya dolog mások magánéletében turkálni.

Persze ehhez hozzáadódik a beteges humorérzékem.

2013. febr. 6. 07:41
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
írd a naplódat szövegszerkesztőben, és jelszavazd le. egy átlag anyuka nem tudja feltörni
2013. febr. 6. 08:10
 17/31 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem túl nagy dolgot csinálsz belőle. Semmi rosszat nem csinált, csak kíváncsi mi van a lánya fejében, és meg is értem amilyen világot élünk. Ha majd te leszel anyuka, te is ugyanezt fogod csinálni a lányoddal.
2013. febr. 6. 08:52
 18/31 anonim ***** válasza:
78%
Én már felnőtt nő vagyok, és bőven tinikorom után mondta el anyukám, hogy olvasta a naplómat. Nem támogatom a szülő-gyermek viszályokat, de ebben az egyben neked adok igazat. Soha az életben nem lesz már olyan a viszonyom anyámmal, mint lehetett volna. A bizalmat nem csak a gyerek, de a szülő is elveszítheti. Ezt sokan nem fogják fel. Azt hiszik, csak azért,mert szülők, nekik mindent szabad. Feljogosítja őket a magánélet szentségének megszegésére is. Akár 13 vagy, akár 33, jogosan haragszol! Én is kikérném magamnak a helyedben! N28
2013. febr. 6. 11:26
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
legegyszerűbb tényleg gépen naplót írni, persze annak nem olyan a varázsa. Én kb 12-16 éves koromig írtam naplót és nekem apám olvasott bele ami nem is lett volna baj csak h sosem bírt ráülni a szájára és mindig "idézett" nekem belőle. Hát durván agyfaszt kaptam. Megmondtam neki h ezzel az erővel azt is nézhtné hogyan maszturbálok mert az is beteg. Már nem tudom hogy oldottuk meg ezt a kérdést, vannak rejtekhelyek más szobában is nem csak a tiédben, pl WC tartály hátuljára ragasztani, vagy egy műzlis dobozba vagy ilyesmi. Most 24 vagyok és a tini naplóim otthon vannak a szobámban én már messze lakom és bárki elolvashatja, :)
2013. febr. 6. 12:12
 20/31 anonim ***** válasza:
37%

Én is anyuka vagyok, szintén 13 éves az egyik lányom.

Szerintem picit nyugodj le, és ne hallgass itt azokra a véleményekre, hogy nem éppen szép dolgokkal írd tele ezek után a naplód, aztán hadd olvassa:(

Rosszul esett, megértem. Az én lányom is írogat néha, sőt a kisebb is, de őszintén megmondom, hogy a kisebb kéri, olvassam át, mit írt. (10 éves)

A nagyobb elölhagyja, pedig aztán tud érdekes dolgokat írni. Régebben ő is eldugta az ágyában, de nagyon jól tudta, hogy mivel én nap mint nap itthon vagyok, ha annyira akarok, beleolvasok. Egyszer-egyszer volt is rá példa, hogy belekukkantottam, mert kíváncsi voltam, mit írt a kirándulásról, ahol együtt voltunk. De ennek már legalább egy éve.

Szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy legyen szíves,és ezentúl ne olvasson bele, nem szeretnéd, és én is ajánlom neked a kulccsal zárható naplót!

2013. febr. 6. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!