Kamasz fiúk, az iskolában szoktatok kezet fogni olyan osztálytársakkal, aki nem a haverotok, csak simán osztálytárs?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 14:57
11/17 anonim válasza:
Gondolkoztam, hogy válaszoljak-e, mert a lányok már írtak, de rávettem magam. :D Mi öten vagyunk mindössze fiúk az osztályban, egy ember kivételével szoktam kezet fogni, néha vele is. Nem azért nem fogok azzal a személlyel kezet, mert bajom van vele (közömbösnek mondanám), egyszerűen azért marad el, mert egyikünk se igényli. :D A maradék három ember miatt szoktam bárkivel is kezet fogni, én megvagyok nélküle. 17/F
12/17 anonim válasza:
Én is lány vagyok, viszont az osztályomban 26 fiú van, ennek ellenére kb. mindenki mindenkivel kezet fog. Elég vicces, hogy reggel valaki bejön, és végigmegy az egész osztályon :D
És tényleg, még azok is kezet fognak, akik amúgy nem nagyon bírják egymást. Jó, van néhány kivétel, akik nagyon nagyra tartják magukat, azok "nem ereszkednek le" annyira, hogy a "lúzerekkel" kezet rázzanak. De ez elég ritka.
13/17 anonim válasza:
Igen szoktunk. Még azzal is akit a legjobban utálunk, a tiszteletet illik megadni. Szóval ha valaki jön akkor szépen végigkezel mindenkivel. :) Bár csak 12-en vagyunk fiúk.
17F
14/17 anonim válasza:
D:hát D:mi D:csak D:úgy D:köszönünk D: egymásnak D:DDDDDDDD
15/17 anonim válasza:
Nálunk minden reggel, napközben ha valaki leolt valakit, valakinek jól sikerült valami dolga pl.felelés, dolgozat és elköszönéskor.
16/17 anonim válasza:
Én 16/f, 2-vel nem, a többivel igen. Nekik van velem bajuk, így nem miattam, de ha bent ülnek a többiek között, akkor van h velük is. De ők soha nem jönnek oda hozzám köszöni, így én se veszem komolyan őket...
17/17 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, ahogy az előző. Csak akkor, ha ő is ott van, mert magától oda nem jönne:D. Szerintem illendőbb kezet fogni egymással, mint a mindenféle pacsik, esetleg puszi( fiúknál is. Nem vicc, láttam ilyet, undorító, szerencsére nem az osztalyomban. Én csak a távoli rokonokat( fiúkat is) szoktam megpuszilni, mert ez nálunk családi szokás). A kézfogással adjuk meg a másiknak a tiszteletet, ami szerintem fontos, főleg, ha új fiú jön az osztályba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!