Szerintetek ilyenkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
A lányom már több mint 1 éve nyavgatott ,hogy hízni akar, és úszógumit akar növeszteni. Már meg untam ,hogy nem hagy ezzel a témával szóval megengedtem neki, így mindennap hozok neki csokikat (3-4 táblát), colát-fantát-ice teát, chipset (2 zacskót) és minden féle cukrokat (gumicukor) és finomságokat. És 2 hónnapal ezelött még csak 49 kg volt most meg már 62 kilo és eddig ő volt a legvékonyabb az osztályba most meg már a legkövérebb. Mondtam neki,hogy már elég ennyi hízás ,de ő még tovább akar hízni. Már nem hordok neki haza ilyen nassokat, de magától vesz. Sportra is beirattam,de azt is abbahagyta vagy elszökött.2013. febr. 3. 11:30
1/7 anonim válasza:
Nagyon okos anya vagy attól nm csak hízott, hanem károsította is magát. Főleg a szívét.
2/7 anonim válasza:
Én inkább elbeszélgettem volna vele, vagy tanácsot kérek szakembertől, nem felhizlalom. A túlsúly betegségekhez is vezethet. A lányod fejével nem stimmel valami...de a tiéddel se!
3/7 anonim válasza:
jó nagy kamu:) tanuljatok drágák, ne trollkodjatok:)
4/7 anonim válasza:
A betegség neve fatorexia. Nem vicc. Pszichológus azonnal.
5/7 anonim válasza:
Ez nem normális!
Azonnal szüntesd be ezeknek az "ételeknek" a fogyasztását, és vidd pszichológushoz ! Lehetséges, hogy fatorexiában szenved...bár én sokkal elképzelhetőbbnek tartom, hogy többen gúnyolták az alakja miatt( igen nem csak a kövér, túlsúlyos gyerekeket szokták) és ezért akart hízni.
Egyébkén hány éves?
6/7 B25 válasza:
Sajnálom hogy nekünk kell közölnünk de ez tényleg nem volt jó döntés. Megkérdeted hogy miért akar hízni? Lenne egy olyan tippem hogy azért mert akkor nagyobb lesz a melle. Lehet ez hülyeség de én erre gondoltam. Komolyan beszélgess el vele. Ez nem normális. Tudd meg hogy pontosan miért is akarja ezt.
7/7 anonim válasza:
Ez tényleg nem normális! Mit mondott, miért akar hízni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!