Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én vagyok ennyire "különc"?

Én vagyok ennyire "különc"?

Figyelt kérdés
Már frászt kapok néhány osztálytársamtól! Folyamatosan óra közben is a facebook-on lógnak, minden szünetben lefotózzák egymást, és kiteszik facebook-ra, aztán nyáladzanak egymásnak, hogy mennyire szépek. Csodálkoznak, hogy rosszak a jegyeik, egész nap a facebook-on lógnak. Én is szoktam fészbukozni.. De már elegem van, felmegyek és mit látok? Ask.fm kérdezzetek! Vagy az a sok idézetes oldal, sok szerelmi bánattal, meg csalódással, 13-14 évesen. Én is 14 éves vagyok ( lány), de egyáltalán nem érdekel, hogy hányan lájkolják a profilképemet, vagy mennyi ismerősöm van.

2013. febr. 2. 21:26
1 2
 1/15 Kata 2000 válasza:
100%

Ezt egyáltalán nem lehet "különcségnek" nevezni! Te értelmes lehetsz. Én sem lógok a FB-on egész nap! Ahhoz a sok nyavajás semmiség nagyon jónak kell lennie, hogy őket böngésszem.

S aki egész nap a fb-on lóg, annak szerintem személyisége sincs, mert nincs más dolga, hogy ott sz@rassa az időt! Ráadásul órán...őket nem érdekli az, hogy tanuljanak, és valahogy befejezzék a sulit?

2013. febr. 2. 21:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem érdeklik őket a jegyek.. csak, hogy minél többen lájkolják őket facebook-on. Meg attól mászok a falra, hogy ilyen üzeneteket szoktam kapni fészen: Lájkold a profilképemet, és a lájk visszamegy!
2013. febr. 2. 21:36
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem érdeklik őket a jegyek.. csak, hogy minél többen lájkolják őket facebook-on. Meg attól mászok a falra, hogy ilyen üzeneteket szoktam kapni fészen: Lájkold a profilképemet, és a lájk vissza
2013. febr. 2. 21:36
 4/15 senior24 ***** válasza:
58%

Hát figyelj,együtt érzek veled!!A mai generáció had ne mondjam h mit tud,miröl szól,és hogy mit érnek a maiak.Nekem is van face-em,de nem irogatok másodpercenként h éppen sz'rok vagy eszem vagy épp léptem egyet.Ezek a kis r'bancokmeg mást nem tudnak csak logni a face-en,aztán buknak ki a sulikbol,de miért foglalkozol velük?Azt hiszik tudják h mi az élet,mert mást dolguk nincs csak szorakozni,bulizni,meg dugni füvel fával,minden hétvégén mással és mással.Ez az összes gondjuk,aztán ha meg vmi igazi probléma jön akkor meg sirnak rinak kétségbeesetten és rohannak apuci szárnyai alá.

Csak pupillázok egyébként amikor hallgatom a mai fiatalokat,hogy miken tudnak sirni!!!

Egyébként meg RETTENETESEN GYEREKEK MÉG!!Azt hiszik h már felnöttek,pedig fogalmuk sincs h mi is az a NAGYBETÜS ÉLET!

Én a helyedben lesz'nám őket majd egyszer kikötnek vmilyen 3 müszakos gyárban és akkor meggondolják h Kenvelo vagy turkáló,mert amig apuci anyuci pénzzel titeket addig igazi gondotok nem igazán lehet!!!

Életképtelen kis cs'trik,apuci pénze nélkül meghalnának.

2013. febr. 2. 21:39
 5/15 Kata 2000 válasza:
100%

Egyetértek az utolsóval!

És én is frászt kapok az ilyen ribiktől, akik többszőr használják a lájk szót, mint azt, hogy "kössz" vagy "és". (ez csak két példa volt) hátborzongató, hogy mennyire el vannak azzal a fb-al

2013. febr. 2. 21:51
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
Pont ezt akartam mondani én is. Te is csak ugyanolyan átlagos vagy, csak nem a fészbúkozós, hanem az, aki panaszkodik, hogy "jaaaj, ajjj, ajjjj, mennyit fészbúkozik a többi, de én nem ám, én különleges vagyok, elegem van belőlük, midnenki hülye ebben a mai világban, csak én nem, dicsérjetek meg."
2013. febr. 3. 13:39
 7/15 senior24 ***** válasza:

Ugy látom az utolsoknak vmiért k'rvára fájt az ahogy a fajtársairól beszéltünk.

Tipikus reakció.Kb azt jelentette h bakker lebuktunk,felszinre hozták a nagy b'dös igazságot,mi is r'bik vagyunk de nem tudjuk elviselni h valaki megmondta a frankot,ezért támadjuk már meg,és még sorolhatnám.

Ezután jön a reakcio h leh'lyéznek vagy leszolnak.Probálják bemesélni saját magamnak h én vagyok a h'lye h ilyeneket mondtam,mindezt azért h eltereljék a témát.

Tanuljátok meg: ha megmondod a nagy igazságot valakinek az első a tagadás,aztán kinevet,beadja h te nem vagy normális,nem figyel rád,levegönek néz,élvezi h idegesithet,ha viszont azt látja h egy idő után te nem figyelsz rá akkor meg elkezd támadni és incselkedik h verd szét a fejét,hogy aztán ő mondhassa el h ö az ártatlan,késöbb pedig a szemedbe nevetne.Igy usszák meg az ilyen fajhoz tartozo kis f'rgek.

Majd kiszakad a burok és megcsapja öket az élet szele.

Ne foglalkozz velük!!!!!Legyen nagy önkontrolod!!

2013. febr. 3. 15:08
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

drága utolsó, bár végtelen türelemre volt szükségem hozzászólásod elolvasásához (nem a fortyogó dühöm, hanem a szörnyű helyesírásod miatt) megtettem és végül arra jutottam, nem indítványozok szellemi párbajt veled, mert elég egyoldalú lenne. téged is megtapsolunk, hogy ilyen empátiával viseltetsz embertársad felé, köszönjünk hogy ezáltal fontos és aktív tagja vagy társadalmunknak.

vicc ez a generáció, őszintén mondom, egy rossz vicc.

2013. febr. 3. 15:49
 9/15 senior24 ***** válasza:

Általában azok nem szállnak vitába akik ugy is érzik h vesztenének(pszichológia),és ráadásul le is akartam irni,mert szinte biztos voltam benne h bele fogsz kötni a helyesirásomba,mivel másba nem is tudnál,csak azért h mondjál valamit,egyébként meg azért bántott mert ugy érezted h téged szidlak pedig még csak azt sem tudom ki vagy és azért érezted ugy mert rád is igaz!

Egyébként meg tapasztalat és tény is h ha valakinek megmondom a frankót és tényleg az igazat és rakok hozzá egy káromkodást,akkor nem fog válaszolni vagy nem is tudna és nem arra fog koncentrálni h igazam van és hogy normálisan válaszoljon és bevallaná h tévedett,hanem megakad annál h azt mondtam neki h b'zmeg.

Tudod te is csak ennek a társadalomnak a tagja vagy és azok ékes képviselője ami az emberiség szinte összesére igaz h előbb d'glötök meg minthogy bevalljátok h tévedtetek!!!

Pedig ha tudnátok h ezzel egyáltalán nem lennétek kevesebbek,sőt becsülendőbb húzás lenne,mint az h

"én nem válaszolok,én nem állok szóba veled,mondj amit akarsz ugysem hallom stb"

És te beszélsz szánalomról?

Azért reagáltál igy mert valoszinüleg te is olyan vagy mint azok a kis r'bacok.

Egyébként meg a reakciotok és a testbeszédetek alapján simán le tudtok bukni amire persze ti nem is gondoltok,tudod ezt a technikát alkalmazzák a bünözökkel szemben is.

2013. febr. 3. 17:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Édes öregem, remélem érzed az iróniát a válaszodban és feltűnik, hogy pont úgy viselkedsz, ahogy leírtad. Szükségtelennek tartom, de elmondom, hogy még csak nem is vagyok regisztrált tagja a facebooknak, de ezt is utolsó mentsvárként felhozott kifogásként fogod azonosítani és továbbra is megpróbálsz majd verbális eszközökkel a porba döngölni, csak sajnos még nem tudod, hogy az utolsó emberek közt vagyok, akiket ilyen módon sarokba tudsz szorítani.
2013. febr. 3. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!