Csak én vagyok ilyen különc?
Szia!
Nekem volt linea negrám, pedig hófehér a bőröm, végig lent volt a hasam, ami miatt már 4 hónaposan terhesnadrágot hordtam:)
Csíkok nem voltak, csak a 38. héttől, a köldököm pedig az első hónapban eltűnt, így kifeszült, de utána nem állt kifelé, maradt a hasammal egy szinten:)
Nekem se volt csikom es a koldokom se fordult ki. A hasamon nem volt csik, nagyon minimalis a combomon csak.
En orultem, nekem nem volt ez furcsa!
Nekem is csak talán az utolsó hónapban jött ki a linea negra. Még lehet. Vagy az is lehet hogy már van, csak te nem látod a pocakodtól. :-)
A köldököm nekem sem fordult ki, csak kisimúlt a végére, a hasam ugyan volt fent is, de nem sokat. Nem vagy különc, csak az átlagot írják a könyvek.
Nekünk a lányomnál van az, hogy soha semmi nem akkor és úgy történt nála, amit a nagykönyvben megírtak. Már nem is foglalkozunk vele, de az elején eléggé idegesített.
Minden rendben veled, ne aggódj, és boldog babavárást!
16 hós kislány anyukája és 12 hetes ikres kismama
A csík nekem se jelent meg, a mellem nemhogy sötétebb, de világosabb lett, a köldököm kissé kiáll, de nem feltűnő és csak a felső csücske. A mellem nem nőtt egy fikarcnyit sem, viszont pár napja megjelent egy ici-pici előtej. :) 28+4 hetes kismama vagyok
Ja, és fogytam, nem érem el a kezdő súlyomat se egyelőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!