Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én vagyok ilyen különc?

Csak én vagyok ilyen különc?

Figyelt kérdés
Nincs barna csík a hasamon, a köldököm nem fordult ki, a hasam vegig szinte lennt van/volt. Nem zavar annyira, csak furcsa... 32 hetes km
2010. márc. 1. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt linea negrám, pedig hófehér a bőröm, végig lent volt a hasam, ami miatt már 4 hónaposan terhesnadrágot hordtam:)

Csíkok nem voltak, csak a 38. héttől, a köldököm pedig az első hónapban eltűnt, így kifeszült, de utána nem állt kifelé, maradt a hasammal egy szinten:)

2010. márc. 1. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem hiszem hogy különc vagy :)) De még ahhoz sok van hátra, főleg hogy most kezd el igazán a babád nőni, azok a csíkok is kijöhetnek. A köldökömmel nekem sem volt probléma, nem tudom az mitől függ.
2010. márc. 1. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem se volt csikom es a koldokom se fordult ki. A hasamon nem volt csik, nagyon minimalis a combomon csak.

En orultem, nekem nem volt ez furcsa!

2010. márc. 1. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csak talán az utolsó hónapban jött ki a linea negra. Még lehet. Vagy az is lehet hogy már van, csak te nem látod a pocakodtól. :-)

A köldököm nekem sem fordult ki, csak kisimúlt a végére, a hasam ugyan volt fent is, de nem sokat. Nem vagy különc, csak az átlagot írják a könyvek.

Nekünk a lányomnál van az, hogy soha semmi nem akkor és úgy történt nála, amit a nagykönyvben megírtak. Már nem is foglalkozunk vele, de az elején eléggé idegesített.

Minden rendben veled, ne aggódj, és boldog babavárást!

16 hós kislány anyukája és 12 hetes ikres kismama

2010. márc. 1. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondjak: minden terhesseg egy kicsit mas. 32 hetes km vagyok. Nekem sincs semilyen csikom. A hasam fent van es eleg csinos, 2-3 hete latszik csak, hogy kismama vagyok.
2010. márc. 1. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:

A csík nekem se jelent meg, a mellem nemhogy sötétebb, de világosabb lett, a köldököm kissé kiáll, de nem feltűnő és csak a felső csücske. A mellem nem nőtt egy fikarcnyit sem, viszont pár napja megjelent egy ici-pici előtej. :) 28+4 hetes kismama vagyok

Ja, és fogytam, nem érem el a kezdő súlyomat se egyelőre

2010. márc. 1. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
nem vagy különc.én 29 hetes vagyok,nekem is úgy tűnik mint ha lent lenne a hasam,már a 16. hét óta hordok kismama nacit.a barna csík nekem megvan már a 12. hét óta pedig nem vagyok barna bőrű.csíkjaim még nincsenek szerencsére.a köldököm nem fordult ki nekem sem.
2010. márc. 1. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!