Kamaszok, milyen gyakran szoktatok biciklizni? Télen
szoktatok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 19:43
1/9 anonim válasza:
Télen?
Ember, télen ne nagyon engedd ki/menj ki bringázni, se motorozni mert az ízületeknek eléggé sokat árt ha a hidegben gyorsan mész, de itt hideg alatt +4 fok alatt értem, felette sztem simán jó.
Én mennék bringázni igen most is mert elég jó idő van, csak nem jó a bringám.
Amúgy régebben hétvégén elég sokszor kint voltam, na meg péntek délután is.
Nyári szünetben meg majdnem minden második nap :)
2013. febr. 2. 19:50
2/9 B25 válasza:
Télen nem de nyáron sokszor szoktam. :)
2013. febr. 2. 19:56
3/9 anonim válasza:
Bringázni télen? Legjobb dolog, crossbringával menni hóban^^ (Nem monti, mert az nehezebb ennél sokkal...) Van 'szöges' gumim is bringára. (Csavarok vannak beletekerve.)
Motorozni is szoktam, ott is 'szöves gumival'.:DD
15/F
2013. febr. 2. 20:21
4/9 anonim válasza:
Ha boltba kel menni :)
2013. febr. 2. 20:35
5/9 anonim válasza:
Télen? Köszi, nem akarok öngyilkos lenni. Úgy elvágódnék a jeges úton, mint a szar. :D
Amúgy suliba szoktam ősszel-tavasszal, + nyáron úgy mindenféle a városon belül.
16L
2013. febr. 2. 22:31
6/9 anonim válasza:
Persze, rendszeresen tekerek mindenfelé. Télen csak akkor, ha nem jeges az út.
16/L
2013. febr. 3. 00:00
7/9 anonim válasza:
Nincs biciklim, így nemhogy télen de még nyáron sem tudok :(
2013. febr. 6. 19:17
8/9 anonim válasza:
Télen soha, nyáron gyakrabban. Bár akkor sem naponta, max heti 3 alkalom. Bár azok hosszabbak (legalábbis nekem) mivel van egy hétvégi kis faházunk kerttel kb 1órára. Nekem annyi elég is oda-vissza :)
2013. febr. 7. 00:46
9/9 anonim válasza:
Még szép az év minden napján ! Sziasztok! :) Igen tényleg nincs olyan nap az évben amikor nem biciklizek. Van egy bmx-em és egy montim . A montival túrázni a bmx-el meg trükközni járok ,de általában nincs olyan nap amikor nem viszem ki SEMELYIK BICIKLIMET SEM. Télen? Persze! Szintén nagy kedvencem a téli bringázás lejönni a hegytetőről végig csúszós ,meredek utakon! LEGJOBB!:D UI.:Nincs olyan ,hogy fázok biciklizés közbe, rendesen fel kell öltözi és mehet a -30ba is :) 13/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!