Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiúk! Ez mit jelent? (bővebben...

Fiúk! Ez mit jelent? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, akinek állítólag tetszettem.

Mindig bámult a folyosón, kedvesen mosolygott, kezdeményezte a köszönőviszonyt.3 barátnőm és 1 osztálytársam szerint bejövök neki,illetve egy ismerősöm is rákérdezett, merthogy rám máshogy néz,mint másokra.

Lehet,hogy hülyeség, de én akkor is éreztem, hogy van valami közöttünk..valami megmagyarázhatatlan vonzódás .Végre elhatároztam, hogy kimutatom az érzéseimet, de már késő.

Most viszont már nem néz rám, még véletlenül sem.Annyira feltűnő, hogy direkt nem néz az irányomba.Már nem mosolyog, és köszönés nélkül elmellőz.

Tudom,hogy van olyan, hogy elmúlik a "tűz", de nem 1 hétről másra.Szerintem több idő kellene hozzá, hogy a vonzódás helyét átvegye a totál közömbösség.

Azt tudom, hogy a fülébe jutott a hír, hogy elkezdtem irkálgatni egy osztálytársával, akinek tetszek, de részemről csak baráti a kapcsolatunk, és ezt elmagyaráztam az osztálytársának is, nemhogy félreérti.

Mégis mi lehet az oka? Ráunt a dologra, és tovább akar lépni?

Bocsi,kicsit hosszúra sikeredett :)

CSAK normális válaszokat légyszi!

Köszönöm!

17/L

2013. febr. 2. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kezdte feladni a reményt, és a fülébe jutott a másik fiús dolog, és ezért letett rólad. Esetleg még egy könnyebben meghódítható lány is a képbe jöhetett. 1000 ok lehet.

Erről a vonatról mát lemaradtál, majd jön a következő. :D

2013. febr. 2. 12:26
 2/13 B25 ***** válasza:
50%
Feladta a reményt tovább lépett és egy másik lánynál akart vígaszt találni. Majd legközelebb.
2013. febr. 2. 20:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
hááát a pontos okát mi sem tudhatjuk:( Egyáltalán tetszik neked ez a srác? Mert ha igen mindenképpen menj oda hozzá és kérdezd meg,hogy miért nem köszön stb..ha bunkóskodik hagyd a fenébe! találsz jobbat nála.
2013. febr. 2. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha nincs reakció a részedről, vagy az túl késői, akkor továbblépett, a többség örökké nem vár egy valakire...
2013. febr. 3. 11:10
 5/13 WarZone válasza:
100%
Szerintem ne add még fel teljesen nekem régen tetszett 1 lány utána másik utána megimt másik és utána megint õ .
2013. febr. 4. 19:43
 6/13 A kérdező kommentje:
kiderült, hogy összejött az ex csajával (anno 2 éves kapcsolat volt), de ismer engem a fiú,pontosan tudja, hogy nem mászok rá, ha tudom, hogy barátnője van, szóval talán köszönni még lehetne..már a fejét is elfordítja, mihelyt észrevesz..egyszerűen levegőnek néz
2013. febr. 18. 16:54
 7/13 anonim ***** válasza:
szemét...
2013. febr. 19. 17:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van velem is, csak nekem az osztálytársam, és mi egészen jóban is voltunk, erre csütörtökről péntekre (február 15-én) hirtelen már nem szól hozzám... Nem bunkó, csak egyszerűen már nem keresi a társaságomat, és mintha kicsit kerülne is. Én sem tudom mi szállta meg...

KITARTÁST NEKED IS! :)

16L

2013. márc. 3. 16:46
 9/13 anonim válasza:
sztem már nem tetszel neki
2013. márc. 3. 16:53
 10/13 anonim válasza:
Úhh akkor hagyd a francba.. azért elég bunkóság hogy direkt el fordítja a fejét ahogy meglát.-.-
2013. márc. 3. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!