Miért csinálja? Ennyire kedvel?
A matektanárom,aki még csak 10.osztályos korom óta a tanárom ő eléggé megkedvelhetett engem,vagy én nem is tudom.Sokszor odajön,kétszer meg is ölelt.Egyszer azért,mert mondtam neki h róla álmodtam(egy eszméletlen marhaságot,azt,hogy elmegy).Másodjára pedig kérte a sin,cos függvény pontjait az ábrázoláshoz..én meg megtanultam mindet betéve még tavalyról,most csak fel kellett frissíteni a tudásomat.Szóval végülis másodjára meg a folyosón mondta nekem,hogy sin,cos függvények pontjai?Én meg rávágtam,hogy 0,5;0,86..stb.XDD És erre megölelt.:O
Elcsodálkoztam,nem értettem,hogy mi van.Ritkán jártam oda beszélgetni hozzá óra után,de amikor elkezdett magától mesélni a múltjáról,akkor elkezdtem megkedvelni a sztorijait és őt is.Csak nem tudom,hogy bennem mi volt az,amiért megkedvelt..hiszen biztos kedvel,ha így bánik velem.:)
Ő 44 éves,nő(kicsit ilyen idősebbnek látszik),én meg 17/L vagyok.. semmi erotikára nem kell gondolni..(az én részemről 100%,hogy nem,és az övéről sem)
Kérlek titeket előre is,hogy normálisan,kulturáltan írjatok választ!A taplókra valahogy nem vagyok kíváncsi.;)
Nekem is van egy volttanárom, akivel akkor is jókat beszélgettünk amikor még gimis voltam. Ő készített fel a vizsgákra, érettségire, stb. Mikor leérettségiztem kapásból meghívott magához és megittuk a pertut. Azóta is nagyon kedvelem és minden élményemet megosztok vele. (Ő 40es nő és 20/L)
Tehát ez egy hatalmas kincs, tartsd meg! Egyre viszont felhívnám a figyelmed, hogy az iskolában minden diákot egyformán kell kezelnie. Nem érezhetik a többiek, hogy na veled kivételez mert téged jobban kedvel. Ha megmarad ez a jó viszony, akkor ne félj betartani a 3 lépés távolságot mindkettőtök érdekében! Ezek szerint nem vagy messze az érettségitől, így menni is fog a matek része ;), utána már magánszemélyként lehettek országos barátnők és megbeszélhettek mindent! (Valójában most is, csak én nem az iskolában óra után tenném.) Tartsd meg jól, ritkák már ezek a kapcsolatok! :)
Ő közeledik,ma is odaült mellém..de totál másfele indult el,csak kiderült,hogy mellettem nem ül senki,mert hiányzik a padtársam..és ő akkor odaült.:D de nem hiszem amúgy,hogy észreveszik a többiek(legalábbis a nagy többség nem veszi észre),hogy jobban el van velem..még mindig nem derítettem ki az okát,de kíváncsi lennék rá..
Köszi a válaszodat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!