Szerintetek miért nem bírta elmondani, hogy nem kedvel?
Egész népszerű vagyok a sulimban, van egy kis baráti körünk. Egy lány átjött az "ellenséges" suliból, de mi ismertük már nagyjából, befogadtuk. Én 6ikos vagyok, legjobb barátnőm 7ikes ez a lány pedig 8ikas, és rajta kívül ég egy osztálytársával vagyok jóban. Szóval az új lány nekem alapból nem volt valami szimpatikus, de mindenkivel így vagyok, adok második esélyt:) Tök jól elvoltunk, de legjobb barátnőm elmondta nekem, hogy ez a lány engem nagyon nem kedvel. Azt mondta azért, mert "vigyori kis s*ggdugasz" vagyok. És ezt nem úgy jófej-csipkelődősen. Ma pedig húztunk pluszba így egymás között is ajándékozós cetlit, az új lány pedig az egyik osztálytársamat húzta, és még neki áll feljebb, hogy tőle nem várjuk el, hogy akármit is ad, mert mi csak az utolsó számú barátai vagyunk. Meg ma futottam a buszra, pont elértem, kapkodtam a levegőt, mert asztmás vagyok. Ő pedig beszól nekem, hogy "Ha mindennap ennyit futnál talán még le is fogynál." Pedig csak pont annyi zsír van rajtam, hogy ne legyek olyan lapos mint ő-.-" És még tőlem várja, hogy bocsánatot kérjek, mert azt feleltem, hogy "Ha te meg befognád, talán még boldog is lenne a világ." Mit kezdjek vele?
13/L
te egy egoista vagy... tipikus 13 éves lány.
a másik csaj meg érettebb nálad valamennyivel ezért nem fog beállni mögéd a sorba. nekem bejön a csaj nem adsz valami elérhetőséget nekem?:)
ne foglalkozz vele, ez a legjobb, amit tehetsz!
amúgy meg a nyolcadikos ugyanúgy seggdugasz:)
Hát azon a visszaszólásodon nagyot mosolyogtam xDD
Ijáj ezt nagyon megkapta xD =P De megérdemelte!
Én nyolcadikos vagyok és én is utálom az ilyeneket főleg aki menőnek hiszi magát azért mert állandóan iszik -.-'
Jól tetted hogy visszaszóltál sőt én a helyedbe továbbra is visszaszólnék neki!Ne hagyd magad!
Mindenki azt mondja h ne foglalkozz vele és ez részben igaz is!de ha ő piszkál akkor nincs mit tenni!Nehogy hagyd hogy rád szálljon!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!