Szerintetek miért nem bírta elmondani, hogy nem kedvel?
Egész népszerű vagyok a sulimban, van egy kis baráti körünk. Egy lány átjött az "ellenséges" suliból, de mi ismertük már nagyjából, befogadtuk. Én 6ikos vagyok, legjobb barátnőm 7ikes ez a lány pedig 8ikas, és rajta kívül ég egy osztálytársával vagyok jóban. Szóval az új lány nekem alapból nem volt valami szimpatikus, de mindenkivel így vagyok, adok második esélyt:) Tök jól elvoltunk, de legjobb barátnőm elmondta nekem, hogy ez a lány engem nagyon nem kedvel. Azt mondta azért, mert "vigyori kis s*ggdugasz" vagyok. És ezt nem úgy jófej-csipkelődősen. Ma pedig húztunk pluszba így egymás között is ajándékozós cetlit, az új lány pedig az egyik osztálytársamat húzta, és még neki áll feljebb, hogy tőle nem várjuk el, hogy akármit is ad, mert mi csak az utolsó számú barátai vagyunk. Meg ma futottam a buszra, pont elértem, kapkodtam a levegőt, mert asztmás vagyok. Ő pedig beszól nekem, hogy "Ha mindennap ennyit futnál talán még le is fogynál." Pedig csak pont annyi zsír van rajtam, hogy ne legyek olyan lapos mint ő-.-" És még tőlem várja, hogy bocsánatot kérjek, mert azt feleltem, hogy "Ha te meg befognád, talán még boldog is lenne a világ." Mit kezdjek vele?
13/L
-.- de lefárasztottál... elhiszem hogy most hallottál valamit róla de még NE vágj fel vele!!!!
trianonnál területek vittek el, de attól még nem lett kevesebb a magyar. a cigányok erdélyből származnak ezért nemcsoda hogy sokan vannak magyarországon! am te vagy rossz helyen, az én iskolámban kerek 0 cigány van a 700 diákból... bár az is igaz hogy a cigányok nem szoktak továbbtanulni az általános után :)
Kérdezőnek:
Álljatok össze a barátnőiddel üljetek le vele és mondjátok el hogy mi az ami rosszul esik nektek a viselkedésében és hogy kicsit lehetne kedvesebb, mert ha már kevesen is vagytok de tartsatok össze!
OFF:
kovboj te ugyanolyan hülye vagy mint ami süt a neved leírásának helyességéből...
Cigányok Erdélyből??? Nah grat. Most buktál meg töriérettségin... jah meg földrajból is talán.
Ha nem hiszed akkor az előző tézisedet vázold fel a töritanárodnak - remélem max. gimis vagy, mert egyetemistától ez irdatlan nagy FAIL- és nézd meg ahogy az arca a reggeli fáradtságból átvált a 'Minek is tanítok én itt?' arckifejezésbe
Erdély fullmagyar - nézz meg neten egy térképet a százalékos nemzetiségi arányról és ne csak facebookozz! Még talán ha románoknak mondanád őket...de leginkább indiaiaknak szokták, de most erről is csak ezt találtam: [link]
A Trianonos dolgot szerintem meg ne magyarázd egy olyannak akinek az ősei saját magukon élték át, milyen egy új országba kerülni, mert anno a franciáknál pár nagymuksó a kis Trianon-teremben húzott pár vonalat...
Szerintem ő hallott elég történetet erről.
Jah és rohadtul utálom amikor a gyökerek pattognak, vigyázz mert még egyszer plafont fogsz!
OFF end
Tudom, iszonyat nyersen fogalmaztam meg a véleményem, de ezen az oldalon egyszerűen nincs meg bennem az a gátlóhatás ami személyesen szemtől szemben igen, hogy kedvesen és nem bántóan magyarázzak és javítsam ki embertársaim helytelen mondatait. Ne vedd a szívedre a bunkózásomat, de OLVASS utána, mert egy ilyen mondattal kapásból leírnának hülyének az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!