Kamaszok! Náktek hány igazolatlan órátok van? Mennyitől rúgnak ki, ez iskolától függ?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 18:36
11/13 anonim válasza:
1 van tesiről. Elfelejtettünk bemenni 2osztálytársammal mert azt hittük már nincsen több óránk.
12/13 anonim válasza:
0-ba volt tesi, amire be is mentem, de csakúgy int a többiek, nem mentem be a tesitermbe (akkor ők a bankettre tanulták a táncot) hanem a tanteremben ültünk. (a tesitanár megengedte, mert mint már mondtam, a tánctanárral voltak) Az igazgatóhelyettes pont azon a napon ment ellenőrizni, szóval mindenki kapott 1 igazolatlant. 1-2 héttel később közölte az ofő, hogy lerendezte mindnekinek, szóval 0. :)
14/l
13/13 anonim válasza:
10 óra után megy a levél a szülőnek, 50 óra után kötelező jelleggel (vagy még előbb is) védelembe vétel, csp felfüggesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!