Már tizedikes vagyok, de ha ez megnyugtat, akkor 2 évvel ezelőtt úgy teljes mértékben be voltam szarva :D
Évnyitón meg az idegességtől majdnem eljáultam, feleslegesen.
Nem kell félni, nekem is mondták, nem hittem el. Tudom, hogy ti sem, de majd utána meglátjátok, hogy nem kell.
16/l
2011. máj. 3. 18:58
2/21 anonim válasza:
Én már most félek,így 7.ben...áhh de rossz lesz :|
2011. máj. 3. 19:01
3/21 anonim válasza:
Nem-nem féle,mert pár ember kivételével kiderült,hogy mindenkit ismerek és úgy a gimiben is nagyon sok embert ismerek így nem.
De ilyenektől úgymond felesleges félni,mert ha magadat adod és barátságos leszel nagy baj nem lehet ha meg valamin besülsz akkor poénosan veszed föl és mintha semmi se történt volna mész tovább :)
Ne félj..keresd meg az új osztályodat és vedd fel velük a kapcsolatot (msn,facebook stb..) esetleg a suliba is bemehetsz szétnézni meg egyebek..
14l
2011. máj. 3. 19:02
4/21 anonim válasza:
Én is 7.es vagyok, de 8.os lennék, mert buktam. Tudom már milyen az, ha átkerülsz egy másik osztályba. Jó ittmost suliról van szó, de majdnem ugyanaz :D Én inkább várom hogy középiskolás legyek, bízom benne hogy jobb lesz mint az általános..
2011. máj. 3. 19:03
5/21 anonim válasza:
én nem félek, mert 8 osztályos gimibe járok, és marad az osztályom. sajnos. gyűlölöm ezt az osztályt, de mind 1. amikor 5.-be ide jöttem én is féltem, de hidd el felesleges. nem történt semmi..
2011. máj. 3. 19:24
6/21 anonim válasza:
én másik suliba megyek másik városba.kb 70-100km-re innen :D
Alig várom már:D ,pedig nem olyan szar általános sem
2011. máj. 3. 19:37
7/21 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem, főleg, hogy lesz két kirándulás és gólyatábor is az iskolaév kezdete előtt :).
2011. máj. 3. 20:06
8/21 anonim válasza:
Hmm..én 7.-be járok,de ahova szeretnék majd menni(kérdés hogy felvesznek-e)ott szerencsére van egy kis ismeretségem,vagyis ismerek pár fiút:) De ha interneten kilesz írva jövőre az osztálynévsorok,akkor megkeresem őket facen és már ott elkezdek velük ismerkedni,hogy ne legyek annyira bef*sva évnyitón:)
2011. máj. 3. 20:11
9/21 anonim válasza:
nem,de azért én is ismerkedni fogok,mint ahogy az utolsó írta.
2011. máj. 3. 20:33
10/21 Miss Sunsine válasza:
én is még csak hetedikes vagyok, de már most parázok :S "Egyedül bemenni egy új suliba, teljesen egyedül?" "És ha eltévedek?" "Mi van ha senkit nem fogok ismerni?" "Mi van, ha senki sem akar majd barátkozni velem, és teljesen egyedül leszek?" Gondolom ilyen már bennetek is felmerült, de gondolom annyira nem is vészes, csak túlparázzuk a helyzetet ;)) :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!