Eléggé szánalmas, hogy még büszkélkedsz is azzal, hogy megbuktál. Hogy lehet hetedikben úgy megbukni, hogy még a pótvizsga se jön össze?
2011. máj. 4. 15:17
12/21 anonim válasza:
Nem parázok.... jófej vagyok, szóval nem lesz gond :D
14f
2011. máj. 4. 15:50
13/21 anonim válasza:
Nem büszkélkedek, ezt mégis miből gondoltad? Túl sok tantárgy volt, nem is lett volna rá esélyem átmenni. De inkább a kérdésre válaszolj, ne másba köss bele!
2011. máj. 4. 15:57
14/21 anonim válasza:
Hát én kissé félek... :S Senkit nem ismerek leendő osztályomból, tök idegen lesz az egész... Majd beiratkozás után fogok rákeresni az osztálytársakra.
14l
2011. máj. 4. 16:48
15/21 anonim válasza:
Áááá egész eddig féltem,de kiderült, hogy egy osztálytársamat is felvették, ráadásul egy osztályba kerülünk!:)
Már annyira várom a ballagást, aztán az új sulit:D
2011. máj. 4. 20:52
16/21 anonim válasza:
ahh en nem az uj sulitol felek, hanem a vizsgaktol amik meg elottem alnak, (romaniaban elek, es nekunk majd csak juniusban lessz ) az uj sulitol nem felek, meg akkor sem hogy 30 km re van innen es benntlakasban leszek , mert rengeteg baratom van ott
2011. máj. 4. 21:35
17/21 anonim válasza:
Néha-néha.
Egy nagyon jó pécsi iskolába fogok kerülni,ezt tudom.
Pár embert már ismerek is, de nem sokat beszéltünk eddig, esetleg versenyeken, felvételin. Viszont a szomszéd faluban van egy csaj, osztálytársam lesz és barátnőm, elvileg. Mostanában rám se ír msnen, mindig mondja, hogy menjek le, de mikor rajta lenne a sor, hogy lejöjjön, akkor nem jön, mert ''fáradt''. Múltkor azértkapta fel a vizet, mert átmentem Horvátországba fagyiért nélküle.
Szóval nem tudom, hogy hogyan fog hozzám viszonyulni 9.-ben :S
2011. máj. 5. 14:16
18/21 anonim válasza:
Eléggé. Pontosabban vegyes érzéseim vannak. Szeretnék már kikerülni ebből a közegből, mert ebben az osztályban szörnyen érzem magam, és úgy gondolom, ennél csak jobb lehet. De mi van, ha mégsem?... Ez eléggé aggaszt. Nagyon visszahúzódó típus vagyok, és gyanítom, hogy már az első nap mindenki összehaverkodik valakivel, én meg képtelen leszek rá. =S Bár az osztályomba fog járni pár évfolyamtársam, de közülük csak egy emberrel vagyok jóban, és szerintem ő is csak "elvisel", mert nem akar megbántani.
2011. máj. 5. 18:39
19/21 anonim válasza:
elizabetlii
esélyed se volt átmenni?? Mért, a többiek miben voltak előbb nálad? Alapból nem kellett volna odáig jutnod,hogy annyi tantárgyból bukj, hogy pótvizsgázni se mehess...
2011. máj. 6. 16:21
20/21 anonim válasza:
Én 8.-as vagyok, nem félek tőle hanem inkább nagyon várom már. Ugyanis az általános iskolámban nem vagyok valami közkedvelt személy, nem a tanároknak hanem a gyerekeknek, jó lesz nem ebbe járni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!