8. os vagyok, és kezdek elérdektelenedni az iskolától. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig tök para voltam egy négyesért is,mostmár úgy vagyok vele,hogy ok,x ötös,akkor egy egyes nem tesz kárt.Tanultam,csak a tanár elvette a dogát,mert állítólag beszélgettünk.Nembaj hogy be voltam rekedve,és nem volt hangom,beszélgettünk.Hót para meg ideges lennék,ha pl 1 hónapja lett volna.De az utóbbi hetekben lazulok.2011. dec. 12. 16:23
1/7 anonim válasza:
Kamaszodsz :) Dettó így voltam. Általánosban mindig csendben ültem és figyeltem. Ha lecsesztek nagy ritkán vmiért, már vörösödött a fejem, úgy égtem. A 4eseket is alig mertem elmondani otthon. Most pedig, ott tartok, hogy 3asnál ne legyek rosszabb érettségi tárgyakból, és írjak egy nagyon jó érettségit. Ha a tanár ránkszól, képenröhögjük. Nem szép dolgok ezek, de nagyon sokan meghülyülnek ilyen korban. Azért próbálj meg minnél jobban a tanulásra és a jó jegyekre koncentrálni.. Lásd az én példámat: Kitűnőből 3,9es átlag. Ne cseszd el ilyennel az életed, már én is nagyon megbántam. Csak én már 12.ben ezt nem tudom visszacsinálni, de te még igen. Jön az új suli, új tanárok, lassan az érettségi. Most ne lazíts!
2/7 anonim válasza:
Semmi baj. Most azért nem foglalkozol vele, mert jogtalanul kaptad az egyest. Nem idegesit fel, mert a tanár a felettes és ha ő azt mondja a zöld asztalra, hogy piros, akkor az piros. A Te lelkiismereted tiszta és ez a lényeg! Viszont ne veszits a lendületből, nem mindegy, hogy hányassal végzel, bár általánosban még ez azért annyira nem komoly. Ezzel a középiskolai éveidet könnyited leginkább.
3/7 A kérdező kommentje:
Második,igaz,van benne valami,de az első méginkább igaz.nem csak az,eddig tanultam,mostmár azt se.nincs kedvem,sz.rom le.félévig kihúzom valahogy,hogy amiből lehet 5 legyek,második félévbe elég a 2 :D
2011. dec. 12. 18:29
4/7 anonim válasza:
Ez a koroddal jár. Kicsit ellazulsz, nem érdekel, főképp a tanár miatt, de ez teljesen normális.
5/7 anonim válasza:
Én is így voltam, meg még sok rokonom. A feléből nem lett semmise, a másik feléből meg csak a mázli csinált embert. Én belőlem se lett sok minden, igaz egy jó nagy szar komcsi gimnáziumba járok, amit utálok.
6/7 anonim válasza:
Azért 5-ösről a kettest nem javaslom...ahhoz eléggé alul kéne múlnod önmagadat. Amúgy most én is ezt érzem, csak nekem pont az érettségi előttre jött ki. Elegem lett a nulladik évfolyamból, hogy semmi értelme nem volt, ráadásul emiatt szívok egy évet. Én megoldottam. A lényeg, hogy gimiben az első időszakban (kb 2-3-4 hónap) tanulj mint az állat...ez jó pont a tanároknak és elkönyvelnek, mint okos gyereket. Ezek után ha hülyeséget mondasz okosan megfogalmazva, azt is istenítik. :) ráadásul, ha a puskázáshoz folyamodsz, akkor nem fognak gyanakodni mivel okosként lettél elkönyvelve. Amúgy meg gimiben az első két év úgysem számít semmit. Az a fontos a tanárok hogy ítélnek meg, és ha tovább akarsz tanulni akkor a 11-12-őt nem kéne félvállról venni.
7/7 anonim válasza:
ismerős érzés. xd év elején még tök el voltam keseredve egy négyesért. most meg örülök ha azt kapok ._.xd én is 8.os vagyok, de pont most jön ki ez rosszul mert 19 nap és felvételi ._. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!