Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fél az új iskolától. Ezen...

Fél az új iskolától. Ezen lehet változtatni?

Figyelt kérdés

Most fogok ballagni, és új iskolába megyek, nem maradok ott, ahol eddig tanultam. (Az a suli gimnázium is.)

Félek az új közösségtől, a beilleszkedéstől.

Nem tudom, hogy ezt le tudom-e küzdeni. Reményeim szerint a barátnőmmel ugyan oda vesznek fel minket, de a félelem akkor is bennem, hogy mi van ha mégsem.

Szeretek társaságban lenni, nem mondanám magamat csendes típusnak. :)

2012. febr. 19. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Akkor nem lesz semmi baj, csak majd nem lesz munkád ha nagy leszel.
2012. febr. 19. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hú, én is nagyon-nagyon féltem... :S

Első nap nem ismeretem senkit, de nem volt olyan rossz, mert láttam a többieken, hogy ők sem ismerik egymást, úgyhogy ez egy kicsit megnyugtatott. :D Aztán odaültem olyanok mellé, akik szintén egyedül voltak, beszélgettünk, és máris nem volt olyan "egyedüllét" érzésem. Nemsokára osztálykirándulás volt, és igazából ott alakultak ki barátságok. Az azelőttiek inkább csak felületes "valamik" voltak...

2012. febr. 19. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves első! Te miről beszélsz? -.^
2012. febr. 19. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is idén ballagok,de én személy szerint már alig várom az új sulit!(volt pár vitám a régi barátnőimmel és ezért is)Ne parázz,hiszen ha a barátnődet is oda veszik fel,akkor semmi gond.Meg amúgy se,hisz ha nem egyhelyre mentek akkor is találsz új barátokat!(én mondjuk majd a beilleszkedéstől félek kicsit,hogy hogy fogadnak,lesznek-e majd új barátaim...)
2012. febr. 19. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
12%

Arról beszélek ha elvégzi a gimnáziumot ,akkor utána egyetemre megy utána ha meg lesz a diplomája akkor nem tud elhelyezkedni.

Tudom ,hogy gimik a menők de inkább szakmunkás képzőbe járna úgy legalább el tudna helyezkedni.

2012. febr. 19. 18:15
 6/10 A kérdező kommentje:

Szakmunkásképzőbe megyek, azért nem maradok a régiben, mert az csak gimnázium. Ha gimnáziumba járnék, akkor utána elmehetnék még letenni egy szakmát és ennyi. De engem nem vennének fel egy sima gimibe, annyira jó tanuló nem vagyok.

És még attól félek, hogy ha a barátnőmmel nem egy suliba fogunk járni, akkor megmarad-e a kapcsolatunk. Ez is még egy elgondolkodtató dolog számomra.

2012. febr. 19. 18:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a barátnőd és te közted szoros a kapcsolat akkor az megmarad csak ápolnotok kell, sokat kell együtt lenetek.

Sok sikert!

2012. febr. 19. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:

nyugi nem lesz semmi baj sőtt jobb is lesz hisz mindent tiszta lappal kezdhetsz

én a régi sulimban nyomi voltam viszont msot az új sulimban mindenkivel jóban vagyok és szeretnek nem ugy mint a régi sulimban :))

2012. febr. 19. 18:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, remélem igazatok lesz! :)
2012. febr. 19. 19:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Én most vagyok elsős gimiben.

Én is nagyon féltem, habár ismertem pár embert de nem voltunk olyan nagyon beszélő viszonyban. Nekem kellett egy 4-5 hónap mire feloldódtam.

2012. febr. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!