Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 17. éves...

Elengednétek a 17. éves lányotokat nyaralni?

Figyelt kérdés
Csak véleményekre vagyok kíváncsi,hogy el engednétek-e a 17.éves lányotokat Görögországba párjával?18.hónapja vagyunk együtt,idén elszeretnénk menni,még nem beszéltem apuval,de nemsokára szeretnék,valakit esetleg ennyi idősen nem engedtek el,ha igen,akkor miért nem?köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 28. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Szia:-)

Tőled függ, attól függ , hogy milyen vagy.Ha önálló vagy,és talpraesett akkor biztosan elengednek. Bár, szerintem egyenlőre még nem kéne külföldre mennetek.

2013. jan. 29. 15:08
 12/18 anonim ***** válasza:
20%
Emberek majdnem egy 18 éves felnőtt érett nőről beszélünk. Persze, hogy elengedném ennyi idősen a lányomat, külföldre. Görögország nagyon szép ország. Én már 18 évesen Hollandiában nyaraltam egyedül. Azt tanácsolom, hogy mindenképpen menjél el, még akkor is ha apukád nem engedi, mert most vagy fiatal, most kell élned, amíg tudsz utazni addig ki kell használnod. Mert ha már családod lesz, nehezebben utazhatsz egyik országból a másikba.
2013. jan. 29. 17:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgattsz,akkor inkább maradtok belföldön,hogy a szüleidnek ne legyen hirtelen olyan nagy "trauma".

De ez totál egyénfüggő.

2013. jan. 29. 17:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Az a rosszabb része a dolognak,hogy nem Magyarországban élünk hanem sokkal rosszabb országban,ahol aztán a nyaralás egyenlő a nullával.
2013. jan. 29. 21:54
 15/18 marcsa2324 ***** válasza:
Ha én lennék a szülő akkor biztos , hogy nem addig amíg 18 nem lesz! Esetleg Magyarország területén ahova el tudunk érte menni ha valami nagyobb baj lenne....
2013. febr. 5. 14:52
 16/18 anonim válasza:
Sajnos utóbbihoz kell csatlakoznom. :( Pedig én önálló voltam 17 évesen, komoly több éves kapcsolatom volt, dolgoztam, tanultam, készültem az egyetemre stb. De mégsem engedtek el. (Bár hozzá kell tenni, hogy engem egy nagyon lányos apuka nevelt.) Nem volt még az olyan régen, hogy 17 voltam, de a mostani fejemmel a szülő helyében már régen tisztáztam volna a lányommal: 18 éves korodig Magyarország jöhet szóba, ahova el tudunk menni érted, 18 éves korod után azt csinálsz amit akarsz, de tudd, hogy bármi legyen tudd, hogy ránk számíthatsz mindig. Persze sokat számít ám a szülőknek, hogy milyen a barátod és igenis biztos kapcsolatnak számít már a 18 hónap! :)
2013. febr. 5. 23:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Atól függ hogy menyire lenne megbizható a 17 és hogy a barátja. De minden nap ideges lennék hogy mit csinál és hogy hogy van.
2013. febr. 6. 06:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy el... Most fiatal, most van értelme, nem nyugdíjas korban. Egy 17 éves lány akinek 18 hónapja van barátja az pedig már biztos h nem a szülőkkel óhajt nyarlni és ez érthető is.
2013. febr. 6. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!