Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, ti elengednétek a 13 éves lányotokat egy fiú ottalvós bulijába?
Igen, de csak akkor, ha tudnám, hogy megbízhatok benne, és ismerném a társaságot.
Máskülönben nem.
Mennyire ismeri ezeket a fiúkat? És az eddigi bulikat?
Minél többet mondj el nekik a helyzetről: hol, kik, meddig lesz - és milyen bulik voltak idáig?
A barátoddal idáig milyen a viszonyuk? Ha még nem tetted meg - nem kéne bemutatni?
Eddig minden buliba elengedtek, sőt még amikor nemakartam akkoris mondták hogy menjek csak el! Anyukám ismeri a fiú anyukáját és elég jóbavannak. És a fiút is ismerei.
a barátomat is ismeri ,de azt nem tudja hogy járunk talán csak sejti
Én fordított helyzetben voltam...
Engem hívtak megy egy csupa lányokkal töltött házba...
Természetesen elengedtek mivel volt ott felnőtt is és megbíznak bennem...a társaság szülei is meg az én szüleim is...
Ha apudnak nincs rá oka, hogy ne bizzon benned akkor szerintem el fog engedni...
Amúgy te leszel az egyetlen lány?
És apukád azt hiszi h. orgia lesz?
MI lesz, ha éjfél után meglepetésszerűen elviszik őket?
Szerintem úgy beszéld meg a szüleiddel, hogy éjfél körül telefonálsz, maradsz-e. Ha nem, akkor jöjjenek érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!