Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kezdjek a majdnem 14 éves...

Mit kezdjek a majdnem 14 éves lányommal?

Figyelt kérdés
Teljesen megőrül az alkonyatban szereplő Jacobért. Vallásosan isteníti. Hogyan szokatssam le róla? Előre is köszönöm.

2013. jan. 28. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden "tini" azért van meg veszve ez normális. Majd kinővi, mivel nem tud mást csinálni.
2013. jan. 28. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Mit jelent az h "vallalosan isteniti"? Mire gondolsz?

Biztos mindenkinek van/ volt ilyene... Majd lesz mas vki, vagy megunja.... hagyd ra nyugodtan:-)

2013. jan. 28. 20:44
 3/10 A kérdező kommentje:
"vallásosan isteníti" = gyönyörűen rajzol, mindent, embereket és állatokat. 6 portrét rajzolt róla, elismerem nagyon jók, főleg hogy az izmok is jól ki vannak dolgozva,de nem túlzás...
2013. jan. 28. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, hogy leirtad, igy mar ertem :-)

Tudom h te vagy az anyukaja es aggodasz erte, de nyugodj meg. Ez szerintem meg a normalisba tartozik, majd elmulik, meg csak 14 eves :-)

2013. jan. 28. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb 14 éves istenít sztárokat, sokan átesnek ezen, leszoktatni pedig nem lehet róla. A rajzolás pedig nem is olyan durva. Majd kinövi.
2013. jan. 28. 21:02
 6/10 anonim válasza:
88%

majd kinövi én Ada wongért voltam oda a resident evilből :DD (barátnőm kinevetett mikor megtudta.nade ő meg Miyavinak tett volna meg mindent persze én is kinevettem hamár ilyen gyerekesen viselkedett velem )még mindíg jobb mintha koslatna a srácok után és fetrengene velük vagy drogozna. amúgy tudtommal testdublőre' volt a srácnak.

23/f

2013. jan. 28. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Én Mila Kunisra , verem ki minden este a farkamat. Szerintem nincs baj a lányoddal.

14/f

2013. jan. 28. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

az egyetemi csoporttársam magára tetováltatta az egyiknek valami aláírását vagy mijét...

na.. az már probléma...

a lányod még kinőheti :)

2013. jan. 28. 22:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

ennyi idősen a guns n roses énekeséért, Axl Rose-ért vesztem meg. tele volt poszterekkel a szobám, naponta néztem guns dvd-ket és ábrándoztam róla :)

most itt vagyok 22 évesen és jelentem kinőttem az axl mániámból, bár a zenéjüket még mindig szeretem:)

a lányod is ki fogja nőni ezt a korszakot. az meg tényleg jó, hogy -ahogy írtad- ilyen ügyesen rajzol. :)

2013. jan. 29. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

én Kpop őrült voltam 1-2 éve...:D de most is szeretem, épp seoul.fm-et hallgatok.. :D

És nincs velem baj..:) Jól tanulok, nem cigizket, piálok, bulizok, nem vagyok rossz társaságban, sőt, szűz vagyok... :D Kinövi...:)

16L

2013. jan. 29. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!