Mit kezdjek a majdnem 14 éves lányommal?
Mit jelent az h "vallalosan isteniti"? Mire gondolsz?
Biztos mindenkinek van/ volt ilyene... Majd lesz mas vki, vagy megunja.... hagyd ra nyugodtan:-)
Köszi, hogy leirtad, igy mar ertem :-)
Tudom h te vagy az anyukaja es aggodasz erte, de nyugodj meg. Ez szerintem meg a normalisba tartozik, majd elmulik, meg csak 14 eves :-)
majd kinövi én Ada wongért voltam oda a resident evilből :DD (barátnőm kinevetett mikor megtudta.nade ő meg Miyavinak tett volna meg mindent persze én is kinevettem hamár ilyen gyerekesen viselkedett velem )még mindíg jobb mintha koslatna a srácok után és fetrengene velük vagy drogozna. amúgy tudtommal testdublőre' volt a srácnak.
23/f
Én Mila Kunisra , verem ki minden este a farkamat. Szerintem nincs baj a lányoddal.
14/f
az egyetemi csoporttársam magára tetováltatta az egyiknek valami aláírását vagy mijét...
na.. az már probléma...
a lányod még kinőheti :)
ennyi idősen a guns n roses énekeséért, Axl Rose-ért vesztem meg. tele volt poszterekkel a szobám, naponta néztem guns dvd-ket és ábrándoztam róla :)
most itt vagyok 22 évesen és jelentem kinőttem az axl mániámból, bár a zenéjüket még mindig szeretem:)
a lányod is ki fogja nőni ezt a korszakot. az meg tényleg jó, hogy -ahogy írtad- ilyen ügyesen rajzol. :)
én Kpop őrült voltam 1-2 éve...:D de most is szeretem, épp seoul.fm-et hallgatok.. :D
És nincs velem baj..:) Jól tanulok, nem cigizket, piálok, bulizok, nem vagyok rossz társaságban, sőt, szűz vagyok... :D Kinövi...:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!