Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Emberek, miért gondoljátok...

Emberek, miért gondoljátok azt, hogy minden tinédzser iszik, cigizik, szexel?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt olvasom, de nemcsak a felnőttek, a korombeliek is ezt hangoztatják. Pedig például az én sulimban egy elzüllött gyerek sem jár, annak ellenére, hogy járunk oda vagy 700-an. És az utcán is csak egy-két kirívó esetet látok, akkor miért kell miattuk az összes tizenévest elítélni? Utálom az általánosítást!

16/L

2013. jan. 25. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
mieg ki venne eszre oket?aki a te szemedben "normalis" az otthon WOWozik vagy monopolyzik..xD
2013. jan. 27. 01:33
 12/15 senior24 ***** válasza:

Hm..Érdekes.Természetes ugy ahogy mondod,de 13 évesen pl?Szerinted 13 évesen tök cool h lefekszik egy huszonévessel pl.Mert vannak rá példák és egyre több,ha hiszed ha nem.Lehet h nem csinálja ezt minden tini,de rengeteg van,egyébként én is utálom az általánositást.

És sajnos vannak szülök akik tök bemagyarázzák maguknak h az tök jo és megengedett h a 13 éves pl.kislány már több f'szt fogott mint kilincset.NEm is gondol bele abba h ez mennyire rossz irányba viszi le a gyerek lelkivilágát.Utána meg csodálkozik ha lánya mekkora r'banc lett és h mások is ezt mondják majd rá,de ö természetesen kikéri magának h az ö gyermeke ilyen legyen.

Lehet h ez régebben is igy volt,nem tudom,de én ugy emlékszem h 13 évesen még a csattogos lepkével futkároztunk az utcán meg fogocskáztunk stb.

Nem vagyok földhözragadt de ez egyáltalán nem természetes.

Ráadásul még ki sem fejlödött normálisan az a gyerek,de már dugják mint a répát?

Hát bocs ha nem tartom evidens dolognak.

Ha idősebb az ember,az már más,de sajnos manapság már ciki,ha szüz vagy 14 évesen.

2013. febr. 4. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
latom utso te is egy kicsit vagy csak sexualisan frusztralt igy 18 felett..xDlehet hogy a csajok utn kellett volna futkaroznod nem a lepkek utan es nem lenne ennyi elfojtott agressziod.:D
2013. febr. 4. 20:33
 14/15 senior24 ***** válasza:
képzeld el futkároztam a csajok után bőven!Egy igazi kis nőcsábász voltam,ha nem tudnád :) Hiába voltak barátnőim,azt azért mégsem engedték meg h 10 évesen igyak,cigizzek vagy szexuális életet éljek,amikor a tojáshéj még az ember seggén van!Tudod feltételezem h te valoszinüleg egy olyan tini lehetsz akit k'rva érzékenyen érintett a téma és elkezdte védelmezni és igazat adni az ilyen züllött tini társainak.Ha azt hiszed h ez természetes,akkor nem is gondolok bele h hogyan fogod nevelni a saját gyerekedet.Majd nézd meg pár év mulva h hogyan fog kinézni egy olyan tini akinek 10-12 évesen cigit veszel és megengeded neki h piáljon vagy összefeküdjön füvel fával!
2013. febr. 6. 18:04
 15/15 anonim válasza:
Azért gondolják így mert így van. :D A tinédzserek 95%-a iszik, cigizik. Láttam.
2013. nov. 3. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.