Emberek, miért gondoljátok azt, hogy minden tinédzser iszik, cigizik, szexel?
Mindenhol ezt olvasom, de nemcsak a felnőttek, a korombeliek is ezt hangoztatják. Pedig például az én sulimban egy elzüllött gyerek sem jár, annak ellenére, hogy járunk oda vagy 700-an. És az utcán is csak egy-két kirívó esetet látok, akkor miért kell miattuk az összes tizenévest elítélni? Utálom az általánosítást!
16/L
Hm..Érdekes.Természetes ugy ahogy mondod,de 13 évesen pl?Szerinted 13 évesen tök cool h lefekszik egy huszonévessel pl.Mert vannak rá példák és egyre több,ha hiszed ha nem.Lehet h nem csinálja ezt minden tini,de rengeteg van,egyébként én is utálom az általánositást.
És sajnos vannak szülök akik tök bemagyarázzák maguknak h az tök jo és megengedett h a 13 éves pl.kislány már több f'szt fogott mint kilincset.NEm is gondol bele abba h ez mennyire rossz irányba viszi le a gyerek lelkivilágát.Utána meg csodálkozik ha lánya mekkora r'banc lett és h mások is ezt mondják majd rá,de ö természetesen kikéri magának h az ö gyermeke ilyen legyen.
Lehet h ez régebben is igy volt,nem tudom,de én ugy emlékszem h 13 évesen még a csattogos lepkével futkároztunk az utcán meg fogocskáztunk stb.
Nem vagyok földhözragadt de ez egyáltalán nem természetes.
Ráadásul még ki sem fejlödött normálisan az a gyerek,de már dugják mint a répát?
Hát bocs ha nem tartom evidens dolognak.
Ha idősebb az ember,az már más,de sajnos manapság már ciki,ha szüz vagy 14 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!