14 éves a lányom és már nem szuz, mit tegyek?
14 éves a lányom és rajtakaptam a barátjával szexelni mikozben én kozmetikusnál voltam. Most mit tegyek óvszert sem használtak, teherbe eshet?
el kéne vinnem nőgyógyászhoz?
Azonnal vidd orvoshoz,írassatok eseményutánit.Remélhetőleg időben vagytok még(:
Azután pedig magyarázd el neki milyen buta volt és hogy milyen bajba kerülhet/kerülhetett volna.Beszélj vele erről sokat,bár ezt hamarabb kellett volna ha a lányod ennyire nincs tisztába a dolgokkal.
Nem akarok felvágni,de én s 14/L vagyok és hát a szüleimmel sosem beszéltem ilyen dolgokról.Ők sem kezdeményezték ezt a dolgot és én sem,mert nekem ez túl fura lett volna.Még is tudom,hogy nem kell elsietni a dolgokat,mert van még időm és nem kések le semmiről ha várok 2-3-4évet.Tudom,hogy védekezés nélküli szex nagyon veszélyes,és ha nem szedek fog.gátlót legalább óvszerrel védekezzünk a partneremmel.Tudom,hogy milyen veszélyekkel jár,ha terhes lennél és elvetetném a babát,lehet,hogy utána mikor szeretnék nem sikerülni ez miatt.Tisztába vagyok a dolgokkal,mert használom az internetet és a suliban is volt több előadás is ezzel kapcsolatban.
A lányodéknak nem volt véletlenül?Hihetetlen,hogy lehet egy lány ennyire buta?
Te nem csak a lányoddal van a gond,ne haragudj,de milyen kérdés az,hogy "elkéne vinnem nőgyógyászhoz?" Végül is,ha már most szeretnél nagymama lenni akkor nem kell,de gondolom nem akarod.És miért nem beszéltél erről a lányoddal úgy,hogy megértse nem az a jó példa amit manapság lát mindenhol?
14/L
hattam fijuval
ez mindent elmond
ez FAKE
Ugye ez egy vicc?
Szerintem tuti kamu kérdés, mivel te sem tudsz hibátlanul írni, akkor a lányodtól miért várod el azt, hogy tokéletes legyen?
A kérdésedre válaszolva, a szuzességét már úgy sem tudod visszaszerezni, beszélgess vele...
Bár szerintem ez egy kamu kérdés!
1., hogyan láttad meg őket, ha "közben kozmetikusnál voltam"
2., talán fel kellene világosítani
3., óvszert kellene adni neki, vagy pénzt adni rá
4., kötelet a nyakadba!
Ejj! Lehet roma ányukával van dolgunk. Ha nem, akkor olvassuk el a kettőspont [:] után lévő szöveget:
Pofozd meg a lányodat, de sürgősen! Eléggé nem lehetett nevelve, ha már 14 évesen ellete lesz.
Szerintem ásd el magad! Ez a te szégyened! Nem figyeltél eléggé a lányodra! Már teljesen mind1 mit teszel ennyi volt. Már nem tudod meg nem történté tenni. Beszélgess el vele hogy ez nem volt, helyes és talán azt még eltudod érni nála hogy még pár évig leálljon. De nem hiszem hogy tényleg sikerülhet. Ezt már réges régen elrontottad. Ha megfelelő neveltetést kapott volna akkor nyugodtan magára hagyhattad volna egy másik fiúval nem csinált volna semmit.
Hát ezt jól elszúrtad.
Most vidd el orvoshoz hogy terhes e és legalább gondoskodj arról, hogy ne legyen nagyobb baj és vegyél neki jó pár óvszert. Tudom, hogy ez elég durva, de ha már csinálja akkor legalább biztonságosan csinálja!
Kedves anyuka
Hogy kaphattad rajta,ha közben kozmetikusnál ?:D
Mindig is szerettem volna egyszerre több helyen is lenni,talán te ilyen képességgel rendelkezel?
irigyellek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!