Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves a lányom és már nem...

14 éves a lányom és már nem szuz, mit tegyek?

Figyelt kérdés

14 éves a lányom és rajtakaptam a barátjával szexelni mikozben én kozmetikusnál voltam. Most mit tegyek óvszert sem használtak, teherbe eshet?

el kéne vinnem nőgyógyászhoz?

2009. szept. 1. 11:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
65%
Hát ez elég szégyen a lányodnak. Igen, lehet terhes. Kikapott tőled?
2009. szept. 1. 11:32
 2/25 anonim ***** válasza:
78%
Természetesen azonnal orvoshoz kell vinni, nem is értem, hogy lehet ez kérdés? Előbb kellett volna gondolkodni, kedves anyuka. Pl időt áldozni a kislány felvilágosítására, elbeszélgetni vele a korai szex veszélyeiről, a védekezés felelősségéről. Most is megteheti, de most már kisebb hatékonyságú lesz az biztos. Talán többet kellett volna foglalkozni a lányával , jobban odafigyelni rá.
2009. szept. 1. 11:34
 3/25 anonim válasza:
100%
Biztos hogy szexeltek és nem csak pettingeltek? A fiú hány éves? Nőgyógyászhoz mindenféleképp vidd el, de ne erőszakoskodj vele. Ha biztos nem védekeztek akkor lehet terhes is akár. a lényeg az hogy higgadtan beszélj vele, hogy tisztában legyen vele mellette állsz a bajban.
2009. szept. 1. 11:34
 4/25 A kérdező kommentje:

nem bántottam csak leszidtam és utána elbeszélgettem vele és bíztattam hogy semmi baj nem lessz és röktön elviszem nőgyógyászhoz

a fiju szintén 14 éves

2009. szept. 1. 11:40
 5/25 A kérdező kommentje:
csak most az egyszer hattam magára fijuval
2009. szept. 1. 11:42
 6/25 anonim ***** válasza:
56%
sztem ez totál fake. azért egy anyuka, ha még a 8 általánost sem végzi el akkor is tud helyesen írni, de mindegy. ha meg rajtakaptad méhezd ki basszus. esze legyen már annak aki ilyeneket ír komolyan...
2009. szept. 1. 14:05
 7/25 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy elnézem, nem csoda, hogy a lányod ilyen hülye és feletőtlen.
2009. szept. 1. 14:14
 8/25 anonim ***** válasza:
58%
te tuti hülye vagy! gyereked van, de nem tudod mitől lesz a gyerek. helyesen sem tudsz írni, még annyira sem, mint a 8,5 éves húgom.
2009. szept. 1. 14:44
 9/25 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, hidd el, hogy sok 5-10 év körüli gyerek magasan ver bizonyos felnőtteket IQ-ban, a maguk módján.
2009. szept. 1. 15:07
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves anyuka!Elöször is vidd el orvoshoz,minel hamarabb,es irassatok fel esemeny utani tablettat.Probalj meg baratnökent közeledni a lanyodhoz.Tudasd vele,hogy barmikor szamithat rad.Sose bantsd vagy szidd le ez miatt.Nalunk ez a szisztema bevallt,mindent elmond nekem.Az ovszert termeszetesen en vagy a fiu szülei vesszük.Sose volt semmi gondunk.
2009. szept. 1. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!