Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a nagylányommal?

Mit csináljak a nagylányommal?

Figyelt kérdés
Tavaly,még kezelhető volt,általános iskolában is végig kitűnő tanuló,okos,öntudatos kislány. Jelenleg másodikos gimnazista a kisasszony és nem tanul,lusta,hétköznap alig akar aludni menni,a kávét literszámra issza emiatt,hétvégénként 10 óra után jut eszébe,hogy szeretne a barátaival csavarogni. Nektek mi a tapasztalatotok, kamaszos anyukák? Ennyire ellustulnak ilyenkor?!
2013. jan. 22. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább emlékszem, hogy igen nehéz volt a kötelezettségekre koncentrálni.Te nem voltál tini?

Kávét mondjuk nem kéne innia, én ittam, már bánom.

2013. jan. 22. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fáradtabbak a testi fejlődés miatt, de pont most ne hagyd elkanászodni, mert később ő fogja a szemedre hányni, hogy miért nem fogtad szigorúbban. Figyelj oda rá, és fogd szorosabb gyeplőre! (tapasztalt anyuka 2 db huszonévessel)
2013. jan. 22. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez még nem vészes, de vhogy "terrorizáld" meg hogy tanuljon és segítsen a házimunkában. A hétköznapokat sztem fogd meg hogy ne csavarogjon 10 után.

A kávéról meg nagyon gyorsan akaszd le, mert nem egy fejlődő szervezetnek való. Nem szabadna hagynod.

2013. jan. 22. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A kávé még felnőttnek is káros ilyen mennyiségben. Beszélgettél vele már minderről értelmesen?
2013. jan. 22. 23:14
 5/5 anonim válasza:

Én is voltam ilyesmi, bár emlékeim szerint rosszabb is, mint az Ön lánya. Szabályok sokat segítenek. Lehet,hogy akkor a lány nem úgy érzi, de később értékelni fogja, ha leállnak a hormonok és tiszta lesz a feje:)

Üdv, egy lenyugodott kamasz :D

2013. máj. 6. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!